MENÜ

Panathinaikos - Fenerbahçe Beko maç özeti izle (VİDEO)

Panathinaikos - Fenerbahçe Beko maç özeti izle... Turkish Airlines EuroLeague'de temsilcimiz Fenerbahçe Beko, deplasmanda karşılaştığı Panathinaikos'a 82-68 mağlup oldu ve 2'de 2 ile başladığı EuroLeague sezonunda üst üste 3. yenilgisini aldı. Fenerbahçe Beko'da Lorenzo Brown, 17 sayıyla takımın en skoreri olurken Ahmet Düverioğlu da 15 sayıyla oynadı. Takımın yıldızları Nando De Colo ve Jan Vesely ise 5'er sayıyla maçı tamamladılar. İşte Panathinaikos - Fenerbahçe Beko maç özeti...

Panathinaikos - Fenerbahçe Beko maç özeti izle... Turkish Airlines EuroLeague'de temsilcimiz Fenerbahçe Beko, deplasmanda karşılaştığı Panathinaikos'a 82-68 mağlup oldu.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler, 2'de 2 ile başladığı EuroLeague sezonunda üst üste 3. yenilgisini aldı.

Fenerbahçe Beko'da Lorenzo Brown, 17 sayıyla takımın en skoreri olurken Ahmet Düverioğlu da 15 sayıyla oynadı. Takımın yıldızları Nando De Colo ve Jan Vesely ise 5'er sayıyla maçı tamamladı.

Panathinaikos'ta ise Nemanja Nedovic, 28 sayıyla maçın en skorer ismi olurken Keifer Sykes 11, Zach Auguste 9 sayı üretti. Ev sahibi ekipte takımın önemli isimlerinden Ioannis Papapetrou sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

İşte Panathinaikos - Fenerbahçe Beko maç özeti...

YORUM YAZ