MENÜ

NBA'de zor gece! NBA maçları ne zaman ve hangi kanalda yayınlanıyor?

NBA'de bu gece 6 maç oynanırken bunlardan yalnızca bir tanesi televizyondan naklen yayınlanacak. Salıyı çarşambaya bağlayan gecenin programında temsilcimiz Cedi Osman'ın takımı Cleveland Cavaliers evinde Detroit Pistons'ı konuk edecek. Haberin devamında bu akşamın programıyla ilgili iddaa tahminini, maçların zamanını, kadroların son durumunu ve hangi kanalın yayınladığını görebilirsiniz.

NBA’de salıyı çarşambaya başlayan gece önemli maçlar oynanacak. 4 Aralık sabahı TSİ 03:00’te başlayacak olan gecenin programında 6 maç yer alıyor. Temsilcimiz Cedi Osman’ın takımı Cleveland Cavaliers evinde Detroit Pistons’ı ağırlayacak. Ligde zor zamanlar geçiren iki takımın mücadelesinde sakatlığı olan Cedi Osman’ın oynayıp oynayamayacağı maç saati belli olacak. Maç TSİ 03:00’te başlayacak. Gecenin bir diğer maçında Doğu Koferansı temsilcileri Washington Wizards sahasında Orlando Magic’i konuk edecek. 8 galibiyetli Orlando’da Vucevic, Aminu ve Michael Carter – Williams oynayamayacak. Ligde 6 galibiyeti bulunan Washington’da ise aşil tendonu sakatlığı bulunan John Wall’un dışında C.J. Miles’ın da eksikliği bulunuyor.

Haberin Devamı

Gecenin en çekişmeli maçlarından birisi olan Toronto Raptors – Miami Heat maçı TSİ 03:30’da başlayacak. 15 galibiyetiyle doğu konferansında 2. Sırada bulunan Toronto Raptors evinde, 14 galibiyetle 3. Sırada yer alan Miami Heat’i ağırlayacak. Geçen senenin şampiyonu Toronto’da sakatlığı olan Kyle Lowry’nin durumu ise maç saati belli olacak. Miami Heat’de ise Goran Dragic forma giyemeyecek.

Batı konferansındaysa ligin flaş takımı Dallas Mavericks, New Orleans Pelicans deplasmanına konuk olacak. Draftın 1. Sırasından seçtikleri Zion Williamson’ın sakatlanması sonucu beklenen patlamayı yapamayan New Orleans ekibi 6 galibiyetle batı konferansının son sıralarında yer alıyor. 19 maçta aldıkları 13 galibiyetle batı konferansında zirveye oynayan Dallas Mavericks’te bu maçtan önce bir eksiklik bulunmuyor. Bu maç TSİ 03:30’da oynanacak

Haberin Devamı

Popovich’in takımı San Antonio Spurs ise evinde Westbrook ve Harden’lı Houston’ı konuk edecek. Texas derbisi TSİ 04:30’da başlayacak. San Antonio Spurs batı konferansında alışılmışın dışında bir performans göstererek 7 galibiyetle 12. Sırada yer alırken, Houston Rockets 13 galibiyetle 5. Sırada.

Ve gelelim günün son önemli karşılaşmasına. Denver Nuggets sahasında LeBron James’in takımı Los Angeles Lakers’ı konuk edecek. Batı konferansında lider konumda bulunan Los Angeles Lakers, kendisinden sonra en az mağlubiyete sahip olan Denver’la önemli bir maça çıkacak. Dün oynanan maçta Lakers 10 maçlık galibiyet serisini evinde yenildiği Dallas maçında kaybetmişti.

Hangi Kanalda Yayınlanacak?

NBA’de oynanacak gecenin maçlarından yalnızca Los Angeles Lakers – Denver Nuggets maçı televizyonda yayınlanacak. Saat 05:00’te başlayacak olan mücadele S Sport’tan naklen yayınlanacak.

OYNANACAK OLAN DİĞER MAÇLARIN TAKİBİNİ İSE BURADAN YAPABİLİRSİNİZ!

Nihat Uzel’den Mini Yorum:

Gecenin ilk önemli karşılaşması Toronto’yla Miami arasında oynanacak. Hareketli, enerjisi yüksek iki takımın karşılaşması olacak. Kafa kafaya gideceğini düşünüyorum. Siakam’ın ve Butler’ın performansı iki takım için de belirleyici olacak. Lowry’nin yokluğunda oynamaya alıştı artık Toronto. Ben bu maçta çok sayı çıkacağını düşünüyorum. Bundan dolayı 213.5 üstü denenebilir. Denver – Los Angeles maçına gelecek olursak bu maç her sonuca gebe aslında. Los Angeles, Dallas’a karşı son maçta kaybettiği için bu maçta bir reaksiyon gösterecektir. Denver ağır bir takım olmasına rağmen iç sahada agresif savunması ve doğru oyunuyla sıkıntı yaratan bir ekip. Lakers’ın savunmasının da kötü olduğunu düşünürsek 208.5 üst denenebilir. Önereceğim son maç ise New Orleans – Dallas karşılaşması. Bu maçı handikapsız şekilde Dallas’ın kazanacağını düşünüyorum. Dallas çok formda, rüzgar hazır arkalarındayken bu maçı da kazanacaklardır.

Haberin Devamı

HAFTANIN MAÇLARINA BAHİS YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

YORUM YAZ