MENÜ

Giannis Antetokounmpo da eylemlere katıldı! Sert bir dille yaşananları eleştirdi

NBA yıldızları, polis tarafından öldürülen siyahi vatandaş George Floyd'un öldürülmesiyle alakalı tepkilerine devam ediyor. Son olarak Milwaukee Bucks'In yıldızları ırkçılığa karşı Giannis Antetokounmpo önderliğinde yürüyüşe katılarak protestoyu destekledi.

NBA'de MVP yarışında LeBron James'Le beraber başı çeken yıldız oyuncu Giannis Antetokounmpo, George Floyd cinayeti sonrası ırkçılığa tepki olarak ortaya çıkan eylemlere destek oldu. Antetokounmpo'Nun liderliğinde birkaç Milwaukee Bucks oyuncusu polis vahşetine karşı düzenlenen protestoya "I Can't Breathe" (Nefes Alamıyorum) yazılı tsihrtlerle katıldı.

Haberin Devamı

Protesto sırasında bir konuşma yapan Antetokounmpo, "Değişim ve adalet istiyoruz. Bu yüzden buradayız. Bugün yapacağımız şey tam olarak bu. Bu yüzden sizlerle beraber yürüyeceğim. Çocuğumun özgürce büyümesini ve sokakta yürümekten korkmamasını istiyorum. Çocuğumun kalbinde nefret duygusunu istemiyorum. Önemli Değil. Rengi önemli değil. Siyah, beyaz, sarı değiliz. Önemli değil. Hepimiz insanız. " ifadelerini kaydetti.

YORUM YAZ