MENÜ

9 Aralık NBA maçları hangi kanalda ve ne zaman yayınlanıyor?

NBA'de bu akşamın programı belli oldu. NBA'de maçlar hangi saatte ve hangi kanalda yayınlanıyor? 9 Aralıkta oynanacak tüm NBA maçlarının detayları haberimizde yer alıyor.

NBA’de pazartesiyi salıyı bağlayan gece 9 karşılaşma oynanacak. 10 Aralık sabahı başlayacak olan günün programında ilk maç Indiana Pacers – Los Angeles Clippers karşılaşması olacak. 15 galibiyet 8 mağlubiyetle doğu konferansının 6. Sırasında yer alan Indiana Pacers sahasında batı konferansının 3. Sırasında bulunan 17 galibiyet 7 mağlubiyetli Los Angeles Clippers’ı konuk edecek. Clippers’ta yıldız oyuncu Kawhi Leonard’ın oynayıp oynamayacağı belli değil. Indiana’da ise yıldız oyuncu Oladipo sakatlığı nedeniyle parkede yer alamazken, Malcolm Brogdon ve Jakarr Simpson’ın durumu maç saatinde netlik kazanacak. Bu maç TSİ saat 03:00’te S Sport’tan naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı

Temsilcimiz Cedi Osman’ın takımı Cleveland Cavaliers TSİ 03:30’da Boston Celtics deplasmanında parkeye çıkacak. Ligde yalnızca 5 galibiyet alarak NBA’de bu sezon en az galibiyet alan 3 takımdan birisi olan Cleveland’da işler hiç de iyi gitmiyor. Oynadığı son 12 maçta sadece 1 galibiyet alan Cavaliers’ta eksik oyuncu yer almıyor. Ev sahibi Boston Celtics çıktığı son 3 maçı da kazanarak iyi bir form yakaladı. 16 galibiyet ve 5 mağlubiyet alarak doğu konferansının 2. Sırasında yer alan yeşil – beyazlı ekipte sakatlığı süren Gordon Hawyard parkede olamayacak.

NBA’deki en tecrübeli temsilcimiz Ersan İlyasova’nın takımı Milwaukee Bucks TSİ 04:00’te Orlando Magic’i evinde ağırlayacak. 14 maçlık galibiyet süresiyle, aktif sezondaki en uzun galibiyet serisine sahip olan Milwaukee bu sezon yalnızca 3 kez yenilgi yüzü gördü. Doğu konferansının zirvesinde bulunan Bucks’ta eksik oyuncu bulunmuyor. Doğu konferansının 8. Sırasında yer alan deplasman ekibi Orlando Magic de son 3 maçında galibiyet aldı. 22 galibiyet, 11 mağlubiyeti olan Magic’te Nikola Vucevic ve Al-Farouq Aminu sakatlığı nedeniyle oynayamayacak.

Haberin Devamı

Gecenin Tüm Maçları:

03:00 Indiana Pacers - Los Angeles Clippers

03:30 Boston Celtics - Cleveland Cavaliers

04:00 Chicago Bulls - Toronto Raptors

04:00 Houston Rockets - Sacramento Kings

04:00 Milwaukee Bucks - Orlando Magic

04:00 New Orleans Pelicans - Detroit Pistons

05:00 Phoenix Suns - Minnesota Timberwolves

05:00 Utah Jazz - Oklahoma City Thunder

06:30 Golden State Warriors - Memphis Grizzlies

Hangi Kanalda Yayınlanacak?

NBA’de oynanacak gecenin maçlarından Indiana Pacers – Los Angeles Clippers maçı televizyonda yayınlanacak. TSİ 03:00’te başlayacak olan mücadele S Sport’tan naklen yayınlanacak.

OYNANACAK OLAN DİĞER MAÇLARIN TAKİBİNİ İSE BURADAN YAPABİLİRSİNİZ!

Nihat Uzel’den 3 maçlık Mini Yorum:

İlk olarak önereceğim maç Indiana Pacers – Los Angeles Clippers maçı. Skor yönünden çok sayı çıkacağını düşünmüyorum. Indiana’nın temposu Clippers’a göre oldukça düşük. Savunmaların konuşacağı bir maç olacak bence. Sert geçeceğine inanıyorum. Bu karşılaşma için önereceğim bahis 218,5’tan alt seçeneği. Temsilcimiz Cedi Osman’ın takımı Cleveland bu akşam Boston deplasmanına çıkacak. Cleveland için kötü takım demek yanlış. Çünkü Cleveland çok kötü bir takım! Bunu bir Cleveland taraftarı olarak rahatlıkla söyleyebilirim. Ne hücum edebiliyorlar, ne de savunma yapabiliyorlar. Boston bu maçı çok rahat kazanacaktır. İlk yarı 8.5 handikaptan Boston galibiyeti bahsini tercih edebilirsiniz. Benim önereceğim son maç ise Milwaukee Bucks – Orlando Magic maçı. Bu maçın bol skorlu geçeceğini düşünüyorum. Ondan dolayı 218.5’tan üst tercihini değerlendirebilirsiniz.

Haberin Devamı

HAFTANIN MAÇLARINA BAHİS YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

YORUM YAZ