Tarık Biberovic iddiası ortalığı karıştırdı!

Fenerbahçe Beko'da uzun süredir forma giyen Tarık Biberovic'in Bosna Hersek Milli Takımı'nı seçtiği iddia edilmişti. Genç basketbolcunun henüz bir girişimde bulunmadığı öğrenildi.

Tarık Biberovic iddiası ortalığı karıştırdı!

Hem EuroLeague'de hem de Basketbol Süper Ligi'nde sezona iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe Beko'nun genç yıldızı Tarık Biberovic'te flaş gelişmeler yaşanıyor.

Haberin Devamı

Sarı Lacivertliler'in genç yıldızının hangi milli takımda forma giyeceği bir süredir büyük merak konusuydu. Bugün ortaya çıkan haberler ise ortalığı karıştırdı. 

Tarık Biberovic iddiası ortalığı karıştırdı

OLAY İDDİA

Basketbol dünyasının önemli isimlerinden biri olan Luca D'Alessandro'nun paylaştığı bilgilere göre, Fenerbahçe Beko'nun genç oyuncusu Tarik Biberovic, Bosna milli takımına katılmak için evrak işlerini tamamladığı yönündeydi.

YANIT GELDİ

Ancak TeknikFaulMedya'nın haberine göre ise Tarık Biberovic, Bosna Hersek medyasında çıkan haberleri yalanladı ve herhangi bir yetkiliyle görüşmediğini söyledi. 

DZEKO HAYRANLIĞINDAN BAHSETMİŞTİ

Fenerbahçe'nin bu sezon renklerine bağladığı Edin Dzeko'ya olan hayranlığından da bahseden basketbolcu geçtiğimiz günlerde Skorer'e verdiği röportajda, "Dzeko ile tanışma fırsatı bulamadım henüz. Edin Dzeko benim için efsane. Küçükken onu izliyordum. Onların oynadığı maçlarda arkadaşlarla toplanıyorsun, her şeylerini izliyorsun. Benim için Edin Dzeko çok büyük ve onu burada izlemek çok keyifli benim için. İzlediğimde arkadaşlarıma ne kadar mutlu olduğumu falan anlatıyorum." demişti.

Haberin Devamı

Tarık Biberovic iddiası ortalığı karıştırdı

YORUM YAZ