MENÜ

Shaquille O’Neal FTX davasında sanık kürsüsüne çıkacak

Aylar süren kovalamaca sona erdi ve NBA yıldızı Shaquille O’Neal, iflas eden FTX kripto platformunu destekleyen ünlülere karşı açılan toplu davanın tebligatını resmen aldı.

Shaquille O’Neal FTX davasında sanık kürsüsüne çıkacak

Bir grup FTX yatırımcı tarafından açılan davanın avukatı, aylarca tebligat yapmaya çalıştıktan sonra, geçtiğimiz pazar günü nihayet başarılı olduklarını duyurdu. Duyuru, aylarca tebligattan kaçtığı iddia edilen O’Neal'e elektronik ortamda tebligat yapılmasına ilişkin talebin reddedilmesi ardından geldi.

Haberin Devamı

Davanın avukatı Adam M. Moskowitz yaptığı açıklamada, “Shaquille O'Neal'e Atlanta'daki evinin önünde bizzat tebligat yaptığımızı bilmenizi istedim. İyi haber şu ki; evinin kameraları tebligatımızı kaydetti ve bu güvenlik kayıtlarının hiçbirini yok etmemesi ya da silmemesi gerektiğini çok net bir şekilde ifade ettik. Çünkü davamız için muhafaza edilmeleri gerekiyor” dedi.

Efsane basketbolcunun avukatlardan kaçtığı ve tebligatı almamak için evinde ‘saklandığı’ iddia ediliyordu. O'Neal'ın temsilcileri CNN’in yorum talebine yanıt vermedi.

Basketbol dünyasının sevilen ismi, FTX ile sponsorluk anlaşmasının ötesinde bir ilişkisi olmadığını söylemişti. Aralık ayında CNBC'ye verdiği demeçte O'Neal, “Pek çok insan benim de işin içinde olduğumu düşünüyor ama ben sadece bir reklam için ücretli sözcüydüm” demişti.  Haberin detayları için tıklayınız

YORUM YAZ