MENÜ

Sertaç Şanlı'ya hırsızlık şoku! Saati çalındı

Barcelona'da forma giyen milli basketbolcumuz Sertaç Şanlı, hırsızların kurbanı oldu. Tecrübeli basketbolcunun 25 bin Euro değerinde saati çalındı.

Sertaç Şanlı'ya hırsızlık şoku! Saati çalındı

Barcelona’daki temsilcimiz Sertaç Şanlı, Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece Barcelona’nın merkezinde soyguncuların kurbanı oldu. El Caso’nun haberine ve oyuncunun polis karakoluna yaptığı şikayete göre, motosikletli iki suçlu Sertaç Şanlı‘ya yaklaştı ve 25 bin Euro değerindeki bir saati çaldı.

Haberin Devamı

SERTAÇ ŞANLI YARA ALMADI

Olaylar Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece sabaha karşı meydana geldi. 31 yaşındaki basketbolcu, Paseo de Gracia’da yürürken, iki motosikletli Şanlı’ya yaklaştı ve saati oyuncunun bileğinden aldı. Sertaç Şanlı soygunu önlemek için karşı hamlede bulunmadı. Başarılı oyuncu, neyse ki saldırı sonucunda herhangi bir yara almadı.

Sertaç Şanlıya hırsızlık şoku Saati çalındı

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Soygunun faillerini tespit etmek için derhal soruşturma başlatıldı. Suçluların yerini tespit etmek ve saati bulmak için güvenlik kameraları incelendi. Yine aynı kaynağa göre soruşturmalar henüz sonuç vermiş değil.

Barcelona kentinde son dönemde lüks saat hırsızlıklarının arttığı görülüyor. Üst düzey saat hırsızlığında uzmanlaşmış olan bu suçlular, suçu hızlı bir şekilde işlemek ve polis memurlarından kaçabilmek için motosiklet ve elektrikli scooter kullanıyor.

Haberin Devamı

Sertaç Şanlıya hırsızlık şoku Saati çalındı

SPORCULARI HEDEF ALIYORLAR

Sertaç Şanlı, Barcelona’da bu tür bir soyguna maruz kalan tek profesyonel sporcu değil. Kısa bir süre önce Barcelona futbolcusu Robert Lewandowski, taraftarları selamlamak ve fotoğraf çektirmek için durduğunda, 70 bin Euro değerinde bir saati çalındı. Suçlular kısa süre içerisinde yakalandı.

Yine kısa bir süre önce Conde Godo Tenis Turnuvası sırasında iki hırsız, Bulgar tenisçi Grigor Dimitrov’un 70 bin Euro değerindeki kol saatini çaldı. Suçluların, bu olayda da Sertaç Şanlı’nın maruz kaldığı yöntemin aynısını kullandığı gözlendi.

Sertaç Şanlıya hırsızlık şoku Saati çalındı

YORUM YAZ