MENÜ

Sarunas Jasikevicius: "Aynı düzeyde kalmamız seri adına yeterli olmaz"

Turkish Airlines EuroLeague Play-Off üçüncü maçında temsilcimiz Fenerbahçe Beko'yu konuk edecek Zalgiris Kaunas'ın başantrenörü Sarunas Jasikevicius, takımının antrenmanı sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı.

Sarunas Jasikevicius: "Aynı düzeyde kalmamız seri adına yeterli olmaz"

Turkish Airlines EuroLeague Play-Off üçüncü maçında temsilcimiz Fenerbahçe Beko'yu konuk edecek Zalgiris Kaunas'ın başantrenörü Sarunas Jasikevicius, takımının antrenmanı sonrası Litvanyalı gazetecilerin sorularını cevapladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ve kendi durumları hakkında açıklamalarda bulunan Jasikevicius, "Karşımızda Fenerbahçe'nin en iyi halini görmeyi bekliyoruz. Çok agresif bir Fenerbahçe'ye ve belki de birkaç yeni ayrıntıya hazır olmalıyız. İki takımın da ana planlarını değiştireceğini sanmıyorum ama küçük değişiklikler olabilir. Bize nasıl atak edeceklerini biliyoruz, onlar da bizim onlara nasıl atak edeceğimizi biliyorlar. İstanbul'da hatalar yaptık, yeterince faul yapamadık. İlk maçta standartlarımıza ulaşamadık ama ikinci maçta iyi bir reaksiyon gösterdik. En ideal hale gelemeyiz ama bazı detayları geliştirebiliriz. Aynı düzeyde kalmamız Play-Off serisi adına yeterli olmaz. Daha ileri gitmek istiyorsanız oyununuzu geliştirmeni gerekiyor."

Haberin Devamı

Sakatlığını atlatan ama seride henüz süre alamayan takımın kaptanı Jankunas ile ilgili de konuşan Jasikevicius, "Çalışmalarını sürdürüyor ama esas konu şu an rotasyonumuzu değiştirip değiştirmemiz gerektiği... Jankunas'ın şu an fiziksel bir problemi yok. Antrenmanlarını sürdürüyor ama maçta oynama durumuyla ilgili henüz bir fikrim yok.

YORUM YAZ