MENÜ

Samsunspor Basketbol Matt Mooney’i kadrosuna kattı

Basketbol Süper Ligi'ne bu sene yükselen Yılyak Samsunspor, geçen sezon Beşiktaş ve Darüşşafaka forması giyen ABD'li Matt Mooney’i kadrosuna kattığını açıkladı.

Samsunspor Basketbol Matt Mooney’i kadrosuna kattı

Yeni sezonda ligde kalıcı olmak için kolları sıvayan kırmızı-beyazlı ekip, transfer çalışmalarına başladı. Yeni sezonda da genel menajer Emre Ekim ve başantrenör İlker Salman ile yola devam etme kararı alan yönetim, iç transferde de kaptan Mert Ali Sert, Eray Aydoğan, Muhammet Engin Kalkan ve Göktuğ Baş ile yeniden anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı

Dış transferde geçen sezon Merkezefendi Belediye forması giyen Muhammed Doğan Şenli ile TED Ankara Kolejliler takımından Arda Berk Kaya’yı kadrosuna katan Yılyak Samsunspor, yabancı transferinde de ABD'li Matt Mooney’i renklerine bağladı.

Kırmızı-beyazlı kulüp sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada transferi şöyle duyurdu:
“Takımımız, geçtiğimiz sezon Beşiktaş ve Darüşşafaka Lassa forması giyen 1997 doğumlu 1.91 boyundaki Amerikalı skorer oyuncu Matt Mooney ile anlaşma sağlamıştır. Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını dileriz. Kariyerine ABD'de başlayan Matt Mooney, Unicaja Malaga'ya transfer olarak Avrupa basketboluna adım atmıştı.”

BAŞKAN VEKİLİ ARZU USLU: ARMAMIZI EN ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ

Haberin Devamı

Samsunspor Kulübü Başkan Vekili Arzu Uslu, genel menajer Emre Ekim ve başantrenör İlker Salman ile yeni sezon için çalışmalara başladıklarını ifade ederek, “İç transferde hocamızın da raporu doğrultusunda bazı oyuncularımızla devam etme kararı aldık. Yine özellikle yabancı transferinde çalışmalarımız sürüyor. 5 yabancı alacağız. Samsunspor, şehrin en önemli markası. Kendi kimyamıza uygun, şehrimizi ve armamızı en iyi şekilde Basketbol Süper Liginde temsil edecek bir kadro kurup mücadele edeceğiz. Taraftarımız bize inanmaya ve desteklemeye devam etsin. Ligde kalıcı olacağız” dedi.

YORUM YAZ