MENÜ

Sakaryalı mutlu, Selçuk Ernak umutlu

Trabzonspor’un ardından, Yeşil Giresun deplasmanından da galibiyet çıkaran Yeşil Siyahlılar, Sakaryalı basketbolseverleri sevince boğdu.

Sakaryalı mutlu, Selçuk Ernak umutlu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Kulübü Başantrenörü Selçuk Ernak, yazarımız Oğuz Dizer’le konuştu.

Söz başarılı koçun:

Trabzonspor galibiyetimizde, sporcularımız kadar tribün performansımız da çok etkili oldu. Sakaryalı basketbolseverlerin, spora doğru yaklaşım ve pozitif enerjileri bizleri başarı trendine doğru yönlendiriyor. Açıkça ifade etmeliyim, Sakarya basketbol profili çok çok iyi yerlerde olmayı hak ediyor. Bu doğruya, doğru katkı sağlayabilmek için de ekibim, sporcularım emek ve yeteneklerini ellerinden geldiğince ortaya koyacak. Bu konuda umutluyum ve geleceğimizden eminim.

Bu yöndeki iddia ve iştihamızı da, Giresun’daki deplasman galibiyetiyle ortaya koyduğumuzu düşünüyor, müsabakalar oynandıkça performansımızın daha da yükseleceğini ve başarı trendimizin yükseldiğini, hep beraber göreceğimizi umut ediyorum.
Yoğun tempoda, çekişmeli ve sert mücadelelere sahne olan basketbol ligimizin, bizler adına kolay geçecek hiçbir maçı olmayacak. Aynı zorluğu rakiplerimize yaşatmak ve her karşılaşmamızdan yoğun basketbol lezzeti bırakarak ayrılmayı arzu ediyoruz.

Bu haftaki rakibimiz Tofaş’ı ve değerli dostum Orhun Ene’yi kutlarım. İtalya’da Trento gibi iddialı ve güçlü bir rakibi evinde alt eden, Tofaş karşısında, başarılı olmak ve mutlu skorla, zor oyunu tamamlamak hedefimiz. Elbette basketbol etiği ve zenginliği hamili, Sakaryalı taraftar kitlemiz de, tribünlerdeki güvencemiz.

Tüm basketbolseverlerin keyif alacağı çekişme ve mücadeleden hoşnut kalacağı, bir güzel Türkiyemiz fotoğrafı için özenle hazırlanıyoruz... Hayırlısı inşallah “

Haberin Devamı
YORUM YAZ