MENÜ

Real Madrid'e bir Türk daha! Arda gibi Barcelona'yı reddetti

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ın Anadolu Efes'te forma giyen oğlu 14 yaşındaki Ömer Kutluay, Real Madrid basketbol takımının altyapısına transfer oldu. Kutluay'a ilk hoş geldin mesajı da Arda Güler'den geldi.

Real Madrid'e bir Türk daha! Arda gibi Barcelona'yı reddetti

Türk futbol tarihinin en görkemli transferlerinden birine henüz daha yeni tanık olmuşken bu kez basketbol dünyasında çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

14 yaşındaki Ömer Kutluay, Real Madrid basketbol takımının altyapısına transfer oldu. İbrahim Kutluay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda oğlunun yeni macerasına destek verdiğini belirtti.

ARDA GÜLER DE MADRID'İ SEÇMİŞTİ!

Temuz ayının başında Fenerbahçe'den ayrılma kararı alan ve Real Madrid'e imza atan arda Güler'in transfer süreci çok konuşulmuştu.

La Liga'nın iki devi Real Madrid ve Barcelona, Türk yıldız için kapışmış ve genç oyuncu, Barcelona'yı redderek Madrid ekibiyle 6 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Real Madride bir Türk daha Arda gibi Barcelonayı reddetti

BARCELONA'YI REDDETMİŞTİ

Milli futbolcumuzun yer aldığı bu tarihi transfer çalımının ardından Barcelona cephesinden de konuyla ilgili açıklama gelmişti. Başkan Laporta, "Arda Güler için transfer savaşına girebilirdik ama vazgeçtik. Çünkü Real Madrid geldi ve çok daha fazla para ödedi. Belli kriterlerimiz var ve buna saygı duyuyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

İBRAHİM KUTLUAY'IN OĞLUNDAN BENZER TRANSFER

Arda Güler transferinde yaşananların benzeri basketbol dünyasında meydana geldi. Anadolu Efes altyapısından yetişen İbrahim Kutluay'ın oğlu Ömer Kutluay, Real Madrid'e imza attı.

Arda Güler gibi Madrid ekibine transfer olan 14 yaşındaki Ömer Kutluay da bu seçimini Barcelona'dan gelen teklifi redderek yaptı.

Real Madride bir Türk daha Arda gibi Barcelonayı reddetti

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

İbrahim Kutluay sosyal medyasında oğlunun transferi ile ilgili olarak, "Sporculuk hayatımda başarının ve heyecanın her türlüsünü yaşadığımı düşünüyordum ama insanın oğlunun macerasına tanıklık etmesi bambaşka bir duyguymuş. Cesaretle çıktığın bu yeni yolculuğunda, hayallerinin peşinden giderken sonuna kadar yanındayım oğlum. Dünyanın en büyük kulübünün formasını giyeceğin için seninle gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Real Madride bir Türk daha Arda gibi Barcelonayı reddetti

ARDA GÜLER'DEN HOŞGELDİN MESAJI

Arda Güler, kendi gibi Real Madrid'i tercih eden Ömer Kutluay'a videolu bir şekilde hoş geldin mesajı yayınladı.

Real Madride bir Türk daha Arda gibi Barcelonayı reddetti

YORUM YAZ