MENÜ

Real Madrid galibiyeti sonrası Fenerbahçe Beko'nun başantrenörü Dimitris Itoudis: Bütün tebriki takım hak ediyor

Turkish Airlines EuroLeague'in 11. haftasında sahasında ağırladığı Real Madrid'i geriden gelerek uzatma sonucunda 100-99 mağlup eden Fenerbahçe Beko'nun başantrenörü Dimitris Itoudis, takım olarak inandıklarını ve istatistik kağıdına yansımayan yönlerle tüm tebriki takımın hak ettiğini belirtti.

Real Madrid galibiyeti sonrası Fenerbahçe Beko'nun başantrenörü Dimitris Itoudis: Bütün tebriki takım hak ediyor

Turkish Airlines EuroLeague'in 11. haftasında Fenerbahçe Beko, sahasında ağırladığı Real Madrid'i geriden gelerek uzatma sonucunda 100-99 mağlup etti. Fenerbahçe'nin başantrenörü Dimitris Itoudis, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Basın toplantısında takım olarak inandıklarını ve tüm tebriği takımın hak ettiğini belirten Itoudis, şu ifadeleri kullandı:

İstatistik kağıdına bakınca kazandığımızı gösteriyor. Takımı çok tebrik ederim. Gerçekten bütün alkışı onlar hak ediyorlar. Ama bu kağıtta göremediğimiz şeyler de var. Bu da inanç, karakter ve gerçekten mücadele. Bunları göremiyoruz ve bu yüzden bütün tebriki takım hak ediyor. Maç birçok kez gitti geldi. EuroLeague’in en iyi takımlarından birisine karşı çok zor bir maç oynadık. Real Madrid çok iyi bir organizasyon. Antrenörlerini tebrik ediyorum. Final-Four şampiyonları ve şu ana kadar namağlup bir şekilde geldiler. Gerçek anlamda çok iyi organize olmuş bir takım. Bizim takımımız inandı. Bir planımız vardı. Başka bir plana dönüştü ve maçın akışına göre başka bir plan daha oldu, bunu da oyuncuların hepsi uygulayabildi. Bu galibiyetin mimarı taraftar ve takım. Taraftar hep inandı. Farkın çift sayılara çıktığı anlarda bile inandı. Bazı anlarda ne yapılacağı bilenemedi, ne şekilde oynanacağı maçın akışına göre belli oldu. Gardlarımız oralarda çok iyi roller aldılar. 4 tane mağlubiyetten geldik ve birçok sakatımız vardı. Artık biraz daha normal bir takım olduk. Her ne kadar Metecan eksik de olsa birlikte çalışabilmek gerçekten çok iyi. Tekrardan oyunculara, taraftarlara teşekkür ederim. Bundan sonra bunun üzerine inşa etmemiz gerekiyor. Arada özgüvenimizi kaybettiğimiz anlar da oldu ama bunu da toparlayıp bu şekilde devam etmeyi istiyoruz.

YORUM YAZ