MENÜ

Play-off ateşi

'Sezonun en ateşli zamanı başlıyor' sloganıyla yarın start alacak Play-Off maçları öncesinde çeyrek finalde yer alan takımların temsilcileri biraraya geldi.

Play-off ateşi

Beko Basketbol Ligi’nde normal sezon tamamlanırken, basketbolseverleri play-off heyecanı sardı. Normal sezonun bitmesinin ardından ligi ilk 8 sırada bitiren takımlarının temsilcileri yarın oynanacak zorlu çeyrek final ilk maçları öncesinde biraraya geldi. Hava muhalefeti nedeniyle Banvit ile Pınar Karşıyaka temsilcileri dün Swiss Otel’de yapılan tanıtım toplantısına katılamazken, 6 takımın temsilcisi çeyrek final ile ilgili görüşlerini açıkladı.

EFES PİLSEN (Ergin Ataman):
“Play-Off’larda ciddi takımlarla oynayacağız. Çeyrek finaldeki rakibimiz son 10 maçta bizi en zorlayan takımlardan biri oldu. Kadro kapasitesi olarak ve hedef olarak favori gözüksek de Erdemir de lige renk katan bir takım. Favori biziz. Kapasitemizi sahaya yansıtıp hedefe doğru ilerlemek istiyoruz”.

ERDEMİR (Ahmet Çakı):
“Play-Off oynamak mutluluk verici. Tarihimizde ilk kez Play-off oynayacağız. Sonuçta ligin en iyi takımlarından biriyiz. Kadromuzdaki çok sayıda oyuncu ve benim için ilk Play-Off heyecanı olacak. Efes Pilsen bizden üstün. Amacımız rakibimiz karşısında iyi mücadele edip maç veya maçlar kazanmaya çalışmak”.

F.BAHÇE ÜLKER (Ertuğrul Erdoğan):
“Rakibimiz Bornova Belediye ligin en başarılı takımlarından biri. Seri zorlu geçecek. Hedeflerimiz doğrultusunda kazanmak istiyoruz. Bu sezon çok sakatlık yaşadık. Antrenörümüz Tanjevic’in durumunu da ekleyince daha dramatik oluyor. Oyuncularımız iş disipliniyle ve azimle çalışıyor. Tahmin ediyorum Ukic’in dönmesiyle daha da güç kazanacağız.”

BORNOVA BLD. (Aclan Kavasoğlu):
Fenerbahçe Ülker’in rakibi olmak zevk verici. Gücü ve kadrosu üst seviyede. Biz önce kendi oyunumuzu sahaya yansıtmak istiyoruz. Maçın sonucunu etkileyeceğimizi düşünüyorum. Bu seride gücümüzü kullanmak istiyoruz. İyi basketbol oynayacağımıza inanıyorum”.

BEŞİKTAŞ C.TURKA (Murat Murtazaoğlu):

“Türk Telekom karşısında seriye 1-0 önde başlayacağız. Bu yüzden de İstanbul’daki ilk maçı kazanıp Ankara’ya 2-0 önde gitmenin avantajını kullanmak istiyoruz”.

TÜRK TELEKOM (Ahmet A.Tuğran):

“Takım olarak her zaman hedefimiz şampiyonluk. Bu amaçla yola çıkıyoruz. Beşiktaş Cola Turka karşısında ligdeki iki maçı da kaybettik. İlk maçı İstanbul’da oynayacağız. Eğer o maçı kazanırsak geride kalan iki maçı Ankara’da oynayacağız. Tutku sakatlığı nedeniyle oynayamayacak. Ümit yetişecek. İlk hedefimiz yarı finale kalmak ve ardından da finale yükselmek.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ