MENÜ

Panathinaikos - Olympiacos maç sonucu: 85-80 | Ezeli rekabette Ergin Ataman farkı!

Yunanistan Erkekler Basketbol Ligi'nde Panathinaikos, dev maçta sahasında ağırladığı Olympiacos'u 85-80 mağlup etti ve 15'te 15 yapmayı başardı. Geçtiğimiz sezon rakibine karşı ligin normal sezonunda oynadığı 2 maçı da kaybeden Panathinaikos, Ergin Ataman yönetiminde rekabetin son yıllardaki trendini değiştirdi ve bu sezon rakibine karşı oynadığı 2 lig maçından da galibiyetle ayrıldı.

Panathinaikos - Olympiacos maç sonucu: 85-80 | Ezeli rekabette Ergin Ataman farkı!

Yunanistan Erkekler Basketbol Ligi'nde dev maçta Panathinaikos, sahasında Olympiacos'u ağırladı. Ev sahibi ekip, farklı önde götürdüğü maç içerisinde rakibine yakalansa da sonunda 85-80 ile galibiyete ulaşmayı başardı. 

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon rakibine karşı ligin normal sezonunda oynadığı 2 maçı da kaybeden Panathinaikos, bu sezon Ergin Ataman yönetiminde deplasmandaki maçı kazandıktan sonra OAKA'da da hata yapmadı ve son yıllarda rekabetin genel trendinin tersine şekilde 2 lig maçını da kazanarak Play-Off sonucunda muhtemel final eşleşmesinde saha avantajını elde etmeyi başardı. 

Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, ligde 15'te 15 yaparken Olympiacos ise rakibinden aldığı yenilgiler neticesinde 15 maçta 13 galibiyette kaldı. 

Panathinaikos - Olympiacos maç sonucu: 85-80 | Ezeli rekabette Ergin Ataman farkı

Panathinaikos'un futbol takımının teknik direktörü Fatih Terim de eşi Fulya Terim ile birlikte mücadeleyi OAKA'da takip etti. Terim çifti, karşılaşmayı Sarp Ataman ile beraber izledi. 

 

Panathinaikos - Olympiacos maç sonucu: 85-80 | Ezeli rekabette Ergin Ataman farkı

YORUM YAZ