MENÜ

(ÖZET) Valencia Basket - Anadolu Efes maç sonucu: 93-88

Turkish Airlines EuroLeague'de üst sıralara tırmanmayı hedefleyen Anadolu Efes, bugün Valencia ile deplasmanda kozlarını paylaştı. Temsilcimiz, İspanya’da galibiyete uzanarak 4 maç sonra kazanmayı hedefliyordu ancak olmadı... İspanyol ekibi, temsilcimizi 93-88 yendi.

(ÖZET) Valencia Basket - Anadolu Efes maç sonucu: 93-88

Turkish Airlines EuroLeague'de Anadolu Efes, son günlerde istediği sonuçları alamadı. Temsilcimiz üst üste çıktığı; Maccabi Tel Aviv, Bayern Münih, Baskonia ve Fenerbahçe karşılaşmalarından yenilgiyle ayrıldı. Lacivert-Beyazlılar, bu akşam ise son 5 maçından 3 galibiyet ile ayrılan Valencia ile deplasmanda kozlarını paylaştı.

Haberin Devamı

Larkin'in 20 sayısı yetmedi

İstanbul ekibinin tek hedefi, zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılıp, yeniden üst sıralara tırmanmaktı. Ancak olmadı... Valencia sahadan 93-88'lik üstünlükle ayrıldı. Böylece Efes son 5 maçından galibiyet çıkaramadı. Karşılaşmada Anadolu Efes'te Shane Larkin 20 sayıyla oynadı

Temsilcimiz, şimdiye kadar çıktığı 18 karşılaşmada 7 galibiyet ve 11 yenilgi elde etti. Play-Off hattından uzaklaşmamaya çalışan İspanyol temsilcisi ise 10 galibiyet ve 8 yenilgi çıkardı. 

VALENCİA BASKET - ANADOLU EFES

1.PERİYOT: 18-18

İLK YARI: 43-45

3.PERİYOT: 71-66

MAÇ SONUCU: 93-88

(ÖZET) Valencia Basket - Anadolu Efes maç sonucu: 93-88

YORUM YAZ