MENÜ

(ÖZET) LDLC ASVEL - Anadolu Efes maç sonucu: 89-90 | Temsilcilerimiz 2'de 2 ile döndü

Turkish Airlines EuroLeague'in 25. haftasında temsilcilerimizden Anadolu Efes, deplasmanda karşılaştığı LDLC ASVEL'i 90-89 mağlup ederek dış sahadaki iki maçlık galibiyet hasretini sonlandırdı. Ülkemizdeki deprem felaketi nedeniyle EuroLeague macerasına kısa süreli bir ara veren temsilcilerimiz Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko, bu hafta deplasmanda aldıkları galibiyetlerle organizasyona dönmüş oldular.

(ÖZET) LDLC ASVEL - Anadolu Efes maç sonucu: 89-90 | Temsilcilerimiz 2'de 2 ile döndü

Turkish Airlines EuroLeague'in 25. haftasında temsilcilerimizden Anadolu Efes, deplasmanda Fransız ekibi LDLC ASVEL ile karşı karşıya geldi. Anadolu Efes, dış sahada oynadığı mücadeleyi 90-89 kazanmayı başardı.

Haberin Devamı

YİNE SON ÇEYREK KRİZİ

Son dönemde üçüncü çeyreklerde yarattığı farkı dördüncü çeyreklerdeki kötü performansıyla sonuca ulaştıramayan Anadolu Efes, 27-13'lük üstünlük yakaladığı üçüncü periyodun ardından son periyotta yine geri düştü. Son çeyreğe 72-61 önde giren Anadolu Efes; son dönemdeki Partizan, Maccabi Tel Aviv, Valencia ve Baskonia deplasmanlarında olduğu gibi son çeyrekte rakibine yakalanıp geri düştü. Fakat 5.5 saniye kala Will Clyburn'ün serbest atış çizgisinden bulduğu isabetler Anadolu Efes'i 90-89 öne taşıdı ve ASVEL'in son hücumu değerlendirememesi ile galibiyet Efes'in oldu. 

ASVEL galibiyetiyle deplasmandaki iki maçlık mağlubiyet serisini sonlandıran Anadolu Efes, 25 maç sonunda 12 galibiyete ulaştı. Üst üste 4. yenilgisini alan ASVEL ise 25 maç sonunda 8 galibiyette kaldı.

Haberin Devamı

(ÖZET) LDLC ASVEL - Anadolu Efes maç sonucu: 89-90 | Temsilcilerimiz 2de 2 ile döndü

Anadolu Efes'te 5.5 saniye kala serbest atış çizgisinden bulduğu isabetlerle galibiyeti getiren Will Clyburn, 20 sayıyla takımın en skorer ismi olurken Shane Larkin 16 sayıyla oynadı. Elijah Bryant ise 14 sayı, 10 ribaunt ile takımın öne çıkan ismiydi. LDLC ASVEL'de en skorer isim 20 sayıyla eski Fenerbahçeli Nando De Colo olurken Youssoupha Fall da 15 sayıyla maçı tamamladı.

TEMSİLCİLERİMİZDEN 2'DE 2

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle temsilcilerimiz Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'nun iç sahada oynayacakları 24. hafta karşılaşmaları ertelenmişti. Bu hafta deplasman maçlarıyla EuroLeague'e dönen temsilcilerimiz, 2'de 2 yapmayı başardılar.

Fenerbahçe Beko, Partizan deplasmanında 97-94 kazanırken Anadolu Efes de Fransa deplasmanında ASVEL'i 90-89 mağlup etti.

YORUM YAZ