MENÜ

(ÖZET) Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maç sonucu: 103-86 | Olaylı derbi Fenerbahçe'nin

Turkish Airlines EuroLeague'in 33. haftasında temsilcilerimizin derbi mücadelesinde Fenerbahçe Beko, sahasında ağırladığı Anadolu Efes'i 103-86 mağlup etti. Son hafta öncesi Play-Off adına avantajlı bir durumda bulunan Fenerbahçe Beko, son iki sezonun şampiyonu Anadolu Efes'in ise Play-Off umutlarını sonlandırdı.

(ÖZET) Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maç sonucu: 103-86 | Olaylı derbi Fenerbahçe'nin

Turkish Airlines EuroLeague'in 33. haftasında temsilcilerimiz İstanbul derbisinde karşı karşıya geldiler. Fenerbahçe Beko, sahasında ağırladığı Anadolu Efes'i 103-86 mağlup etti.

Haberin Devamı

ANADOLU EFES'TEN VEDA

Fenerbahçe Beko, aldığı sonuçla 33 maç sonunda 19 galibiyete ulaştı. Sarı-Lacivertlilerin, Play-Off'ta yer alıp alamayacağı son hafta Kızılyıldız deplasmanında oynayacakları maç ile belli olacak. Kazanması durumunda Play-Off'a yükselecek olan Fenerbahçe'nin son maçı kaybetmesi durumunda ise diğer maçlardaki sonuçlara göre Play-Off yapma şansı bulunuyor.

(ÖZET) Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maç sonucu: 103-86 | Olaylı derbi Fenerbahçenin

Son iki sezonun şampiyonu Anadolu Efes ise beklentilerin altında kalan sezonu, Play-Off oynayamadan tamamladı. 33. maçında 17. yenilgisini alan Anadolu Efes, Fenerbahçe maçından önce azalan umutlarını bu maçtaki yenilgi ile tamamen yitirdi.

MAÇIN SONU OLAYLI GEÇTİ

Karşılaşmanın bitimine 36.5 saniye kala skorda 101-86'lık üstünlüğü bulunan Fenerbahçe Beko'nun başantrenörü Dimitris Itoudis, gerçekleşen pozisyona ilişkin challenge hakkını kullanınca Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, karşılaşma bitmeden Itoudis'in elini sıkarak sahadan ayrıldı.

Haberin Devamı

Bitime 2.7 saniye kala ise bu kez Will Clyburn'ün Fenerbahçe Beko'nun yardımcı antrenörü Stefanos Dedas'a bir reaksiyonu oldu. Fenerbahçe'nin bencine doğru koşan Will Clyburn, Stefanos Dedas'a tepki gösterirken iki takımın oyuncuları ve antrenörlerinin karşı karşıya geldiği bir an yaşandı fakat sağduyulu şekilde sakinleştirildi.

NIGEL HAYES-DAVIS YILDIZLAŞTI

Karşılaşmanın en skorer ismi Fenerbahçe Beko adına 26 sayı üreten Nigel Hayes-Davis oldu. Sarı-Lacivertlilerde Dyshawn Pierre ve Tyler Dorsey de 17'şer sayıyla maçı tamamladılar.

(ÖZET) Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maç sonucu: 103-86 | Olaylı derbi Fenerbahçenin

Anadolu Efes'te Will Clyburn 21 sayıyla takımının en skorer ismi olurken Vasilije Micic 16, Shane Larkin 13 sayıyla oynadı.

SALON: Ülker Spor ve Etkinlik

HAKEMLER: Juan Carlos Garcia, Damir Javor, Tomislav Hordov

FENERBAHÇE BEKO: Calathes 14, Dorsey 17, Hayes-Davis 26, Pierre 17, Motley 11, Jekiri 8, Guduric 10, Şehmus Hazer, Biberovic

ANADOLU EFES: Micic 16, Beaubois 8, Bryant 7, Clyburn 21, Zizic 10, Larkin 13, Pleiss 3, M’Baye 8, Singleton

İLK PERİYOT: 23-17

İLK YARI: 48-40

ÜÇÜNCÜ PERİYOT: 72-64

YORUM YAZ