MENÜ

(ÖZET) Baskonia - Fenerbahçe Beko maç sonucu: 77-62

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 31. hafta maçında İspanya temsilcisi Baskonia’ya konuk oldu. Kıyasıya mücadeleye sahne olan karşılaşmadan Sarı-Lacivertli ekip 77-62'lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bu sonuçla birlikte üst üste 4. mağlubiyetini alan Fenerbahçe, bu sezon 14. kez yenildi. Baskonia ise 11. galibiyetini elde etti.

(ÖZET) Baskonia - Fenerbahçe Beko maç sonucu: 77-62

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 31. hafta maçında Baskonia’ya konuk oldu. EuroLeague’deki son maçına 3 Mart'ta çıkan ve Anadolu Efes’e 84-79 mağlup olan Kanarya, İspanya deplasmanında sahadan, 77-62'lik skorla mağlup ayrıldı.

Haberin Devamı

Üst üste 4. yenilgisini alan Fenerbahçe Beko, Rus ekipleri ile oynanan maçların yok sayılması ile bu sezonki 14. mağlubiyetini aldı. Baskonia ise üst üste 4. kez kazanarak, 11. galibiyetini elde etti.

Maça Nando De Colo, Devin Booker, Dyshawn Pierre, Pierria Henry ve Jehyve Floyd beşiyle başlayan Fenerbahçe Beko, karşılıklı sayıların bulunduğu ilk çeyreği 20-19 geride tamamladı. İkinci çeyrekte istediği oyunu sahaya yansıtan Sarı-Lacivertliler devreye 40-32 önde girdi. Üçüncü çeyrekte ise farkı kapatan Baskonia, öne geçmeyi başararak son periyoda 54-53 önde girdi. Son çeyrekte ise hücumda sayı bulmakta zorlanan Fenerbahçe maçtan 77-62 mağlup ayrıldı.

Fenerbahçe'de Jan Vesely 15 sayıyla takımının en skorer ismi olurken, Marko Guduric 12 sayıyla mücadele etti.

Haberin Devamı

Nando De Colo oyuna devam edemedi

Fenerbahçe Beko'da maça ilk beşte başlayan ancak Calf (Baldır) sakatlığı geçiren yıldız basketbolcu Nando De Colo, mücadelenin ikinci yarısında parkede yer alamadı.

Sarı-Laciverti ekip, bu mücadelenin ardından 24 Mart Perşembe günü Barcelona’ya geçecek ve 25 Mart Cuma günü TSİ 23.00’da Barcelona’ya konuk olacak.

İLK ÇEYREK SONUCU | Baskonia 20-19 Fenerbahçe Beko

İLK YARI SONUCU | Baskonia 32-40 Fenerbahçe Beko

ÜÇÜNCÜ ÇEYREK SONUCU | Baskonia 54-53 Fenerbahçe Beko

MAÇ SONUCU | Baskonia 77-62 Fenerbahçe Beko

YORUM YAZ