MENÜ

(ÖZET) Anadolu Efes - Türk Telekom maç sonucu: 102-87 | Lidere geçit yok!

Süper Lig'de normal sezonun bitimine 1 hafta kala, Anadolu Efes, zirve koltuğunda oturan EuroCup finalisti Türk Telekom'u 102-87 mağlup etti.

(ÖZET) Anadolu Efes - Türk Telekom maç sonucu: 102-87 | Lidere geçit yok!

Basketbol Süper Ligi'nin 29. haftasında Anadolu Efes, Türk Telekom'u 102-87 yendi. Bir maçı eksik olan Anadolu Efes ligde 20. galibiyetini elde ederken, Türk Telekom ise 5. kez mağlup oldu.

Haberin Devamı

Karşılaşmaya iyi başlayan Anadolu Efes, Zizic ve Micic ile skor bulduğu ilk periyodu 26-19 önde geçti. İkinci periyotta da hücumda daha iyi bir performans ortaya koyan Lacivert-Beyazlılar, soyunma odasına 45-37 önde gitti. İkinci yarıda da etkili performansını sürdüren Efes, son çeyreğe 79-50 önde girdi. Son bölümde de kontrollü bir mücadele ortaya koyan Anadolu Efes, rakibinin geri dönüş yapmasına izin vermedi ve maçtan 102- 87 galip ayrıldı.

(ÖZET) Anadolu Efes - Türk Telekom maç sonucu: 102-87 | Lidere geçit yok

DEPREMZEDELER İÇİN KİTAP TOPLANDI

Maçta ayrıca, Anadolu Efes Spor Kulübü, 2014 yılında hayata geçirdiği, Bir Kitap da Sen Getir projesi ile birlikte depremzedeler için binlerce kitap topladı. Bu yıl 7.'si düzenlenen proje kapsamında, EuroLeague´in 34. haftasında oynanan Monaco maçında başlayan ve Türk Telekom maçında tamamlanan projede, seyircilerin Sinan Erdem Spor Salonu´na getirdiği binlerce ilk ve ortaokul seviyesindeki kitap, kontrol sürecinin ardından Anadolu Vakfı ile birlikte depremden etkilenen illere gönderilecek. 

Haberin Devamı

 

(ÖZET) Anadolu Efes - Türk Telekom maç sonucu: 102-87 | Lidere geçit yok

YORUM YAZ