MENÜ

(ÖZET) Anadolu Efes - Olimpia Milano maçı sonucu: 77-83

Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague'in 32. haftasında İtalya temsilcisi Olimpia Milano'yu ağırladı. Son maçında Real Madrid karşısında muhteşem bir zafer elde eden Anadolu Efes, taraftarı önünde oynadığı mücadeleden 83-77'lik skorla mağlup ayrıldı. Bu sonuçla birlikte 2 maç aradan sonra Milano galibiyete uzanırken, Anadolu Efes, 11. kez yenildi.

(ÖZET) Anadolu Efes - Olimpia Milano maçı sonucu: 77-83

Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague'in 32. haftasında İtalyan temsilcisi Olimpia Milano'yu konuk etti. Son maçında Real Madrid karşısında muhteşem bir zafer elde eden Anadolu Efes, taraftarı önünden oynadığı mücadeleden 83-77'lik skorla mağlup ayrıldı.

Haberin Devamı

Bu sonuçla birlikte 2 maç aradan sonra kazanan Milano bu sezonki 17. galibiyetini elde ederken, Anadolu Efes, 11. mağlubiyetini aldı.

Karşılaşmaya Larkin, Micic, Elijah, Moerman ve Dunston beşi ile başlayan Lacivert-Beyazlı ekip, ilk sayılarını Beaubois ile üç sayı çizgisinin gerisinden bulurken, çeyreği 30-21 önde geçti. Hücumdaki etkili oyununu 2. çeyrekte de sürdüren Anadolu Efes, ilk yarı sonunda soyunma odasına 15 sayı fark ile önde gitti. 3. çeyreğe iyi başlayan İtalyan ekibi farkı kapatarak son çeyreğe 62-61 önde girmeyi başardı. Son çeyrekte de istediği oyunu parkeye yansıtamayan Anadolu Efes, sahadan 83-77'lik mağlubiyet ile ayrıldı.

İLK ÇEYREK SONUCU | Anadolu Efes 30-21 Olimpia Milano

Haberin Devamı

İLK YARI SONUCU | Anadolu Efes 51-36 Olimpia Milano

ÜÇÜNCÜ ÇEYREK SONUCU | Anadolu Efes 61-62 Olimpia Milano

MAÇ SONUCU | Anadolu Efes 77-83 Olimpia Milano

YORUM YAZ