MENÜ

Nikola Kalinic'ten Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes çekincesi!

Sırp basketbolcu Nikola Kalinic, hem EuroLeague hem de Barcelona'daki şampiyonluk yarışı hakkında konuştu. Eski Fenerbahçeli yıldız, Türk kulüpleriyle olan çekincesini paylaştı.

Nikola Kalinic'ten Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes çekincesi!

Sezon başında Barcelona'ya katılan Nikola Kalinic, Euroleague'de ve lig deki şampiyonluk üzerine açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

ŞU ANDA EUROLEAGUE'İ KAZANMAYA HAZIR DEĞİLİZ

EuroLeague'i kazanma konusunda hazır olmadıklarını söyleyen Sırp oyuncu, “Şu anda EuroLeague’i kazanmaya hazır olduğumuzu düşünmüyorum. Bu belki biraz ürkütücü bir ifade ama hala zamanımız var ve doğru yolda yürüyoruz. Zayıf olduğumuz bazı konularda gelişiyoruz. Oyunun yavaşladığı ve daha fazla serbest atışın kullanıldığı play-off aşamasında deneyim ve soğukkanlılık belirleyici olabilir. Bu şartlar altında takımın başarılı olabileceğini düşünüyorum.” dedi.

FENERBAHÇE BEKO VE ANADOLU EFES GÖZ ARDI EDİLMEYECEK TAKIMLAR

EuroLeague'deki rakipleri hakkında konuşan Kalinic, şampiyonluk şansına sahip takımlardan bahsederken, Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efe'sin play-off'ta göz ardı edilmeyecek takımlar olduğuna değindi: “Sezon başından beri söylediğim gibi Olympiacos’un tecrübesi var ve bir ivme içindeler. Real Madrid, Fenerbahçe ve Efes de play-off’ta göz ardı edilmeyecek takımlar. Ne onlar ne de Milano üç galibiyet alması kolay takımlar değil. Kimsenin onlarla eşleşmek isteyeceğini sanmıyorum.”

Haberin Devamı

31 yaşındaki Sırp oyuncu, FIBA 2023 Dünya Kupası'nda yer alıp almayacağı konusunda henüz karar vermediğini açıkladı: “Doğruyu söylemek gerekirse bilmiyorum. Yazın ne olacağını göreceğiz. Her mevsim benim için gittikçe zorlaşıyor ve dizlerimde, aşil tendonumda, sırtımda ağrıları daha fazla hissediyorum. Ailemle konuşup karar vereceğiz.”

 Skorer

YORUM YAZ