MENÜ

Nicolo Melli, Zeljko Obradovic ile yeniden buluşuyor! Teklif ortaya çıktı...

Olimpia Milano ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek Nicolo Melli'nin Fenerbahçe Beko'da birlikte çalıştığı Zeljko Obradovic'in şimdiki takımı Partizan'a transfer olabileceği belirtiliyor.

Nicolo Melli, Zeljko Obradovic ile yeniden buluşuyor! Teklif ortaya çıktı...

Fenerbahçe Beko sonrası yaşadığı NBA deneyiminin ardından eski takımı Olimpia Milano'ya dönen Nicolo Melli'nin takımdan ayrılması gündemde. İtalyan yıldızın sezon sonunda bitecek sözleşmesi nedeniyle ayrılma ihtimali varken eski hocası Zeljko Obradovic'in takımı Partizan devreye girmiş durumda.

Haberin Devamı

TEKLİF AÇIKLANDI

Corriere della Sera, Partizan'ın Nicolo Melli'yi kadrosuna katmak istediğini duyurdu. Sırp ekibinin Melli'ye yıllık 2.5 milyon Euro değerinde bir sözleşme teklif etmeye hazırlandığı belirtiliyor. 30 Haziran'da sözleşmesi sona erecek yıldız oyuncu için Olimpia Milano'dan bir hamle gelmezken Partizan'ın önerisinin 500 bin Euro daha yüksek olmasıyla oyuncunun ilgisini çekebileceği ifade ediliyor.

Nicolo Melli, Zeljko Obradovic ile yeniden buluşuyor Teklif ortaya çıktı...

KABUL EDEBİLİR

Nicolo Melli'nin Partizan'ın teklifini kabul etmesi için güçlü dayanaklarının başında Zeljko Obradovic ile Fenerbahçe'de çalışmış olması gösteriliyor. 2017-19 yıllarında Fenerbahçe forması giyen İtalyan yıldız, bu süreçte Zeljko Obradovic ile çalışmış ve sonrasında kariyerine NBA'de devam etme yoluna gitmişti.

Haberin Devamı

İkinci gerekçe olarak ise 33 yaşındaki Melli'nin üst düzey kariyerinin son aşamasında mali olarak cazip bu teklife sıcak bakabileceği aktarılıyor. Ayrıca Milano'nun sezon başında yaptığı Nikola Mirotic hamlesinin de henüz beklenen katkıyı vermese de Melli'nin ayrılığına gerekçe oluşturabileceği belirtiliyor.

 

Nicolo Melli, Zeljko Obradovic ile yeniden buluşuyor Teklif ortaya çıktı...

YORUM YAZ