MENÜ

NBA'de Onuralp Bitim damgası! En skorer isim

NBA'de Chicago Bulls forması giyen Milli basketbolcumuz Onuralp Bitim, Chicago Bulls'un Dallas Mavericks'e karşı oynadığı maçta takımının en skorer ismi oldu. İşte detaylar...

NBA'de Onuralp Bitim damgası! En skorer isim

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) normal sezon 6 maçla devam etti. Milli basketbolcu Onuralp Bitim'in formasını giydiği Doğu Konferansı ekibi Chicago Bulls, konuk ettiği Batı Konferansı temsilcisi Dallas Mavericks'e 127-92'lik skorla yenildi. 37. galibiyetini kazanan Mavericks'te Luka Doncic 27 sayı, 12 ribaund, 14 asistle üst üste 7. kez triple-double yaptı.

Haberin Devamı

Onuralp Bitim'den kariyer gecesi

Konuk takımda Dereck Lively 22 sayı, 7 ribaund, Daniel Gafford 20 sayı, 7 ribaund, Kyrie Irving de 14 sayıyla galibiyete katkı verdi. Bulls'ta ise 25 dakika parkede kalan milli basketbolcu Onuralp Bitim, 17 sayı, 5 ribaund, 1 asistle takımının en skorer ismi olurken, NBA kariyerinin de en iyi istatistiklerini elde etti. 34. mağlubiyetini yaşayan ev sahibinde DeMar DeRozan 13 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Nikola Vucevic 13 sayı, 6 ribaund, 2 asist, Coby White da 12 sayıyla oynadı.

NBAde Onuralp Bitim damgası En skorer isim

Luka Doncic galibiyetin mimarı oldu

Dallas Mavericks'te Luka Doncic, gösterdiği performansla takımının galibiyetinin mimarı oldu. Sloven basketbolcu, Chicaco Bulls karşısında 27 sayı, 14 asist ve 12 ribaund istatistikleriyle triple double yaparak mücadeleyi tamamladı.

Haberin Devamı

Mavericks adına Doncic'in yanı sıra Dereck Lively, 22 sayı, 7 ribaund ve 3 asistle, Daniel Gafford ise 20 sayı, 7 ribaund ve 1 asistle karşılaşmanın etkili isimlerinden olmayı başardı.

NBAde Onuralp Bitim damgası En skorer isim

Bulls ve Mavericks'in sıradaki maçları

NBA'de Chicago Bulls, 31 galibiyet ve 34 mağlubiyetle Doğu Konferansı'nda 9. sırada yer alıyor. Onuralp Bitim'in formasını giydiği Bull, sıradaki maçında Indiana Pacers ile deplasmanda karşılaşacak.

37 galibiyet ve 28 mağlubiyetle NBA Batı Konferansı'nda 8. sırada yer alan Dallas Mavericks ise bir sonraki maçında Golden State Warriors ile mücadele edecek.

NBA'de günün toplu sonuçları şu şekilde:
Detroit Pistons: 114 - Charlotte Hornets: 97
Cleveland Cavaliers: 111 - Phoenix Suns: 117
San Antonio Spurs: 102 - Golden State Warriors: 112
Chicago Bulls: 92 - Dallas Mavericks: 127
Denver Nuggets: 125 - Toronto Raptors: 119
Portland Trail Blazers: 99 - Boston Celtics: 121

YORUM YAZ