MENÜ

NBA'de Ja Morant krizi! Uslanmak bilmiyor, yine silah...

NBA takımlarından Memphis Grizzlies'in genç yıldızı Ja Morant, Instagram hesabından yaptığı canlı yayında silahla görüntülendi. ABD'li basketbolcu daha önce de benzer bir hareket yapmış ve 8 maç men cezası almıştı.

NBA'de Ja Morant krizi! Uslanmak bilmiyor, yine silah...

Geçtiğimiz Mart ayında gece kulübünde dans ederken çektiği videonun bir bölümünde elindeki silahı gösteren Ja Morant, o anları Instagram hesabından canlı yayınlamıştı. Bu sezon maç başına 27,1 sayı, 8,2 asist ve 6 ribaunt ortalaması yakalayan Morant, davranışı yüzünden Memphis kenti ve kulübünden özür dilemişti.

Haberin Devamı

NBAde Ja Morant krizi Uslanmak bilmiyor, yine silah...

NBA tarafından disiplin soruşturması açılmasını da göz önüne alan Memphis Grizzlies, oyuncusunu tedbirli olarak 5 Mart'tan itibaren hiçbir maçta kadroya almamıştı. NBA yönetimi ise Ja Morant'a 8 maç men cezası vermişti. NTV Spor'un derlediği habere göre; Morant, bugün tekrar Instagram yayınında silahla görüntülendi. 23 yaşındaki basketbolcunun akıbeti merak ediliyor.

NBAde Ja Morant krizi Uslanmak bilmiyor, yine silah...

ABD'li basketbolcu, Memphis Grizzlies formasıyla 2019-20 sezonunda NBA'de "Yılın Çaylağı" ödülüne layık görülmüş ve kulübüne 18 yılın ardından bir ilki yaşatmıştı. Morant'tan önces Memphis Grizzlies formasıyla bu ödülü en son 2001-02 sezonunda Pau Gasol almıştı.

YORUM YAZ