MENÜ

Mickael Gelabale antrenmanda felç geçirdi! Şoke eden olay

Bir dönem NBA'de ve Avrupa'nın dev ekiplerinde forma giyen 39 yaşındaki Fransız basketbolcu Mickael Gelabale, antrenman esnasında felç geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Mickael Gelabale antrenmanda felç geçirdi! Şoke eden olay

Fransa Basketbol 2.Lig'i ekiplerinden Chalon forması giyen 39 yaşındaki basketbolcu Mickael Gelabale, geçtiğimiz pazartesi yapılan antrenman esnasında felç geçirdi ve hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Olayın ardondan hastaneye kaldırılan oyuncunun durumunun iyi olduğu ve taburcu edilidği belirtildi. 39 yaşındaki veteran bu sezonun kalanında takıma katılamayacak.

DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA YAPILDI

Basketbola iyileşme sürecini tamamladığında döneceğini vurgulayan Gelabale "Eve döndüğümü söylemekten mutluluk duyuyorum ancak profesyonel aktivitelere devam etmeden önce birkaç haftaya ihtiyacım olacak. Sezon sonuna kadar dönmem mümkün gözükmüyor. Bu sağlık sorunun gitgide çözüleceğine ve böylece dönme zamanım geldiğinde beni alıkoymacağına dair iyi umutlarım var." ifadelerini kullandı.

GELABALE'NİN KARİYERİ

Daha önce İspanya Ligi ACB'de Real Madrid ve Valencia formalarını terleten Fransız basketbolcu 2005 ve 2006 yıllarında All-Star etkinliklerinde smaç yarışmasını kazandı. 2001'den bu yana profesyonel kariyerini sürdüren basketbolcu Fransa Milli Takımı ile çok sayıda maça çıktı. Deneyimli isim Horozlar ile 2013 yılında EuroBasket şampiyonluğu yaşamıştı.

YORUM YAZ