MENÜ

Manisa BBSK, Raymar Morgan'la anlaştı

Basketbol Süper Ligi’nin yeni ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray Nef'ten ayrılan Raymar Morgan'la anlaştı ve ABD'li uzun forvetle 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Manisa BBSK, Raymar Morgan'la anlaştı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray Nef'ten ayrılan Raymar Morgan'la kadrosunu güçlendirdi. THY EuroLeague tecrübesi bulunan Birleşik Amerikalı uzun forvetle 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Haberin Devamı

Profesyonel kariyeri boyunca Pınar Karşıyaka, Panathinaikos, Ratiopharm Ulm, Tofaş, Unics Kazan, Asvel ve Galatasaray Nef formaları giyen Morgan, 2017'de Almanya Ligi'nin sayı kralı ve MVP'si olmayı başardı. 2021'de Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin en iyi beşine seçilen Morgan, 2022'de ise Asvel'in Fransa Ligi şampiyonu olan kadrosunda yer aldı.

Raymar Morgan kimdir?

Profesyonel kariyeri boyunca Pınar Karşıyaka, Panathinaikos, Ratiopharm ULM, TOFAŞ, UNICS Kazan, ASVEL ve Galatasaray NEF formaları giyen Raymar Morgan, 2017’de Almanya Ligi’nin sayı kralı ve MVP’si olmayı başardı. 2021’de Basketbol Şampiyonlar Ligi’nin en iyi beşine seçilen Morgan, 2022’de ASVEL’in Fransa Ligi şampiyonu olan kadrosunda yer aldı.

YORUM YAZ