MENÜ

LeBron James: “Las Vegas'ta Bir NBA Takımı Kurmak İstiyorum”

Los Angeles Lakers’ın yıldızı LeBron James, Las Vegas kentinde bir NBA takımı kurmaya kararlı. ABD’nin Nevada eyaletinde bulunan Las Vegas kenti, özellikle eğlence olanaklarıyla dünyanın en popüler lokasyonlarından biri. Her ne kadar şu sıralar aktif bir NBA takımı bulunmasa da Las Vegas, özellikle süper yıldız LeBron James’in fazlasıyla ilgisini çekmiş durumda.

LeBron James: “Las Vegas'ta Bir NBA Takımı Kurmak İstiyorum”

Hazırlık dönemindeki son iki karşılaşmasını Las Vegas’ta bulunan T-Mobile Arena’da oynayan Lakers‘ta LeBron James, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

LeBron James: “Las Vegasta Bir NBA Takımı Kurmak İstiyorum”

Las Vegas kentine karşı hislerini gizleyemeyen LeBron, kentte bir NBA takımı kurmak istediğini söyledi:

“Bir noktada Las Vegas şehrine bir NBA takımı getirmeyi çok isterim. Bu inanılmaz olurdu. Las Vegas harika bir şehir ve son derece ateşli bir taraftar kitlesi potansiyeline sahip. Şu an NBA Komisyoneri Adam Silver’ın Abu Dhabi’de olduğunu biliyorum ama muhtemelen oyuncuların açıklamalarını bir şekilde okuyordur. Bu sebeple Adam, Las Vegas’ta bir NBA takımı istiyorum. Şimdiden teşekkürler…”

Halihazırda dünyanın en büyük futbol kulüplerinden Liverpool’un da hissedarı olan LeBron James, spor yatırımlarını devam ettirmeye niyetli gözüküyor.

YORUM YAZ