MENÜ

Larkin'i pahalı bulan Real Madrid, Raul Neto'nun peşinde

Turkish Airlines EuroLeague'in iddialı ekiplerinden Real Madrid, yeni sezona çok daha güçlü bir kadro ile girmek adına çalışmalarını sürdürürken Shane Larkin'in yüksek maliyeti nedeniyle Washington Wizards ile sözleşmesi bitecek Raul Neto'ya yönelmiş durumda.

Larkin'i pahalı bulan Real Madrid, Raul Neto'nun peşinde

Turkish Airlines EuroLeague'in iddialı ekiplerinden Real Madrid, yaz aylarında kadrosunu çok daha güçlü hale getirmek adına çalışmalarını sürdürüyor. Real Madrid'de öncelik guard rotasyonuna verilmiş durumda.

Haberin Devamı

Encestando'nun haberine göre Real Madrid, iki guard takviyesi yapmak istiyor. Geçtiğimiz yaz, iki yıllık sözleşme ile takıma katılan Nigel Williams-Goss ile yolları ayırıp bir oyun kurucu ve iki numaraya bir şutör takviyesi yapılmak isteniyor.

Larkin pahalı geldi

Real Madrid'in listesinde yer alan isimlerden eski Fenerbahçeli Brad Wanamaker ve eski oyuncuları Facundo Campazzo kariyerlerine NBA'de devam etmeyi planlıyorlar.

Anadolu Efes'in yıldızı Shane Larkin'in ismi, bir süredir Real Madrid ile anılıyordu. Hatta önümüzdeki sezon adına bu transferin bittiği iddia edilmişti. Fakat Anadolu Efes'in kadroda tutmak istediği Larkin için Real Madrid'in vergilendirme sistemiyle birlikte 5 milyon Euro'nun üzerinde bir maaşa çıkması gerekecek ki İspanyol devinin hiçbir oyuncuya bu rakamları ödemeyeceği ifade ediliyor.

Haberin Devamı

Yeni aday Neto

Encestando, Real Madrid'in listesindeki öncelikli ismin Raul Neto olduğunu belirtti. Washington Wizards ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Brezilyalı oyuncu, İtalyan pasaportunun da olmasıyla ACB'de yabancı statüsünde yer almayacak.

Ülkesi Brezilya dışına ilk olarak İspanyol ekibi Gipuzkoa'ya transfer olarak çıkan Neto, sonrasında Murcia forması da giymiş ve NBA'in yolunu tutmuştu. NBA'de Utah Jazz, Philadelphia 76ers ve Washington Wizards formaları giyen Neto'nun yaz aylarında bitecek sözleşmesi ile Avrupa'ya dönmesi bekleniyor.

YORUM YAZ