MENÜ

Krunoslav Simon: Zenit'e karşı çok iyi konsantre olmalıyız

Turkish Airlines EuroLeague'in sekizinci haftasında sahasında Rus ekibi Zenit St Petersburg'u konuk edecek Anadolu Efes'in tecrübeli oyuncularından Krunoslav Simon, geçtiğimiz yıl oynadıkları iki maçta da mağlup oldukları Zenit'e karşı çok iyi konsantre olmaları gerektiğini aktardı.

Krunoslav Simon: Zenit'e karşı çok iyi konsantre olmalıyız

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Anadolu Efes, sekizinci hafta maçında Rus ekibi Zenit St Petersburg'u konuk edecek. Karşılaşma öncesi Anadolu Efes'in tecrübeli oyuncularından Krunoslav Simon, açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl Zenit'e karşı aldıkları mağlubiyetler üzerinden bu maça dikkat çeken Simon, "Çok fazla sayıda iyi oyuncuları olan ve çok iyi bir antrenörü olan bir takıma karşı zorlu bir maça çıkacağız. Geçen yıl onlara karşı iki maçı da kaybettik, bu yüzden çok iyi konsantre olmalıyız. Geçtiğimiz hafta Zalgiris Kaunas'a karşı topu çok iyi dolaştırdık ve geçiş hücumları sergiledik. O maçta olduğu gibi aynı şekilde kendi oyunumuzu oynamalıyız çünkü Zenit St Petersburg’un uzun beşleri var ve bu yüzden onlara hücum etmek zorlayabiliyor" dedi.

YORUM YAZ