MENÜ

Köylerde basketbol için 'BİDEV' adım!

Basketbol İçin Destek ve Eğitim Vakfı (BİDEV), Köylerde Basketbol İçin BİDEV Adım Projesi kapsamında Şanlıurfa Eyyübiye Zeliha Ramazan Alpan Ortaokulu’na kazandırdıkları basketbol sahasının açılışını gerçekleştirdi.

Köylerde basketbol için 'BİDEV' adım!

BİDEV Kurucu Mütevelli Heyeti Üyesi ve Polimeks Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca’nın katkılarıyla BİDEV tarafından yapılan basketbol sahası açılışına BİDEV Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Aytekin ve Sema Kasapoğlu, BİDEV Genel Sekreteri Coşkun Teziç, BİDEV Kurucu Mütevelli Heyeti Üyesi ve eski milli basketbolcu Sinan Güler BİDEV Mütevelli Heyeti Üyeleri Serhat Toptancı ile Murat Toz, BİDEV Gönüllüsü ve Proje Bölge Sorumlusu Mahmut Şimşek katıldı.

Haberin Devamı

İl protokolünden Milli Eğitim İl Müdürü Fevzi Kurt ile Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren’in katılımlarıyla gerçekleşen açılışta Şanlıurfa Eyyübiye Zeliha Ramazan Alpan Ortaokulu öğrencileri, Sinan Güler’le beraber yeni sahalarında antrenman yaptılar. Öğrencilerin yeni sahalarında antrenman kalitesini artırmak için ihtiyaç duydukları tüm sportif malzemeler de, Sportive Spor Malzemeleri A.Ş. tarafından karşılanmıştır.

Köylerde basketbol için BİDEV adım

‘Köylerde Basketbol İçin BİDEV Adım’ Projesinden sorumlu BİDEV Yönetim Kurulu Üyesi Arif Aytekin; kendilerini çok heyecanlandıran bir projeye başladıklarını belirterek, ‘Köylerde Basketbol İçin BİDEV Adım’ sosyal sorumluluk programımız ile depremden etkilenen bölgelere odaklanarak, o bölgelerde yaşayan çocuk ve gençlerin sporla tanışmalarını ve bu yolla; sporun çocuklar üzerindeki gücü sayesinde daha iyi bireyler yetiştirmeye, toplumsal gelişime katkı sağlamak istiyoruz. Bu amaçla çıktığımız yolculukta; tesis konusunda yetersiz kalınan bölgelere tesis kurulumu, malzeme eksiği olan noktalara malzeme desteği, eğitmen konusunda zayıf kalan yerlere eğitmen desteği gibi bir dizi fonksiyonel fayda içeren aksiyonlar planlıyoruz. İlk aşamada 10 pilot il belirledik. Bu okullarda da tesis ve malzeme konusunda adımlar atıp, çocuklarımıza eğitim desteği ve hayat becerilerine katkı konusunda da destek vererek onların gelişiminde pozitif etki yaratacağız’ dedi.

Haberin Devamı

Köylerde basketbol için BİDEV adım

YORUM YAZ