MENÜ

Kızılyıldız yenilgisi sonrası Fenerbahçe Beko'da Sarunas Jasikevicius: Yapmamız gereken şeyler vardı, yapmadık!

Turkish Airlines EuroLeague'in 18. haftasında sahasında ağırladığı Kızılyıldız'a 85-76 mağlup olan Fenerbahçe Beko'nun başantrenörü Sarunas Jasikevicius, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunurken nasıl bir maç olacağını bilmelerine rağmen yapmaları gereken şeyleri yapmadıklarını ifade etti.

Kızılyıldız yenilgisi sonrası Fenerbahçe Beko'da Sarunas Jasikevicius: Yapmamız gereken şeyler vardı, yapmadık!

Turkish Airlines EuroLeague'in 18. haftasında temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, sahasında ağırladığı Kızılyıldız'a 85-76 mağlup oldu. Mücadelenin ardından Sarı-Lacivertliler'in başantrenörü Sarunas Jasikevicius, açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Genel olarak yapmaları gereken şeyleri yapmadıklarını belirten Jasikevicius, şu ifadeleri kullandı:

Ioannis Sfairopoulos’u ve Kızılyıldız’ı tebrik ediyorum. 40 dakika boyunca daha sağlam durduklarını düşünüyorum. Yapmamız gereken şeyler vardı ve nasıl bir maç olacağını biliyorduk, yapmadık. İlk yarıda 9 top kaybı yaptık ve kaçan turnikeler oldu. İkinci yarıda da benzer hatalar oldu.

Çok ciddi kalamadıklarını belirten deneyimli çalıştırıcı, "Genel olarak çok iyi değildik, çok ciddi bir takım değildik. Çok iniş çıkışlar oldu. Bu seviyedeki basketbolda bunların olmaması gerekiyor" dedi.

 

Kızılyıldız yenilgisi sonrası Fenerbahçe Bekoda Sarunas Jasikevicius: Yapmamız gereken şeyler vardı, yapmadık

YORUM YAZ