MENÜ

Karşıyaka işi uzatmak istemiyor

Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında yarın Fenerbahçe Ülker'le mücadele edecek Pınar Karşıyaka'nın genel menajeri Levent Türknas, "Tek düşüncemiz bu işi İzmir'de bitirmek, turu İstanbul'a uzatmamak" dedi.

Karşıyaka işi uzatmak istemiyor

Türknas, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul’daki aldıkları galibiyetin ardından yarı finalin ayaklarına kadar geldiğini belirtti.
Bunu en iyi şekilde değerlendirerek, müthiş geçirdikleri sezona bir başarı daha eklemek istediklerini bildiren Türknas, açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Karşıyaka Arena’da oynayacağımız bu maçın çok zor geçeceğini düşünüyorum. Fenerbahçe Ülker artık son kozunu oynayacak. Fakat biz de aynı düzenimiz içinde mücadelemizi sahaya yansıtıp, hakettiğimiz bu turu geçmek istiyoruz. Takımımız fiziksel ve ruhsal anlamda bu maça hazır durumda. Tek düşüncemiz bu işi İzmir’de bitirmek, turu İstanbul’a uzatmamak. Seyircimiz de maça hazır görünüyor. Satışa çıkan biletlerin çoğu tükenmiş durumda. Arena’da yine müthiş bir atmosfer olacağı kesin. Rakibimizi yenerek yıllar sonra play-Off yarı finaline çıkmak istiyoruz."

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ