Karşıyaka - Galatasaray maçında Buğrahan Tuncer'den olay hareket! Sosyal medyadan özür diledi

Pınar Karşıyaka, Galatasaray Ekmas'ı 97-82 yenerek yarı finale çıktı. Galatasaraylı Buğrahan Tuncer'in hareketleri taraftardan tepki görmüştü. Tecrübeli basketbolcu sosyal medya hesabından özür metni yayınladı.

Karşıyaka - Galatasaray maçında Buğrahan Tuncer'den olay hareket! Sosyal medyadan özür diledi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisi üçüncü ve son maçında Pınar Karşıyaka, Galatasaray Ekmas'ı 97-82 yenerek yarı finale çıktı. Galatasaraylı Buğrahan Tuncer'in hareketleri taraftardan tepki gördü.

Haberin Devamı

Galatasaraylı Buğrahan Tuncer'in tribünlere cinsen organını göstermesi ve el hareketi çekmesi üzerine oyun durdu. Bir süre maça ara verilirken sonrasında devam etti ve Pınar Karşıyaka, tur atlayan taraf oldu.

BUĞRAHAN TUNCER ÖZÜR DİLEDİ

31 yaşındaki tecrübeli basketbolcu sosyal medya hesabından yaşanan olaylardan dolayı özür diledi.

Buğrahan Tuncer paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Dün akşam oynadığımız Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-off Çeyrek Final 3. karşılaşmasında sahaya çıktığımız andan itibaren tüm değerlerime, eşime, yeni doğan kızıma, aileme karşı durmaksızın yapılan hakaretler ve küfürler bi anlık öfke ile yanlış bir davranışta bulunmama sebep oldu.

Karşıyaka - Galatasaray maçında Buğrahan Tuncerden olay hareket Sosyal medyadan özür diledi

Her zaman örnek bir davranış sergilemesi gereken, ülkesini, kulübünü ve mensubu olduğu Profesyonel
Basketbolcular Birliği'ni en iyi şekilde temsil etmeye çabalayan bir sporcu olarak, bu ve benzeri davranışlar içinde bulunmamam gerektiğinin farkındayım.

Haberin Devamı

Yaşanan bu olay sebebiyle üzdüğüm, kırdığım herkesten, tüm basketbolseverlerden ve kamuoyundan içtenlikle özür dilerim.

Bu vesile ile sporun birleştirici ruhuna aykırı bu tür olayların bir daha yaşanmaması adına, taraftarlarımızın ve tüm basketbolseverlerin beklediği olgunluğu ve centilmenliği göstereceğime söz veririm.
Saygı ve sevgilerimle.

Karşıyaka - Galatasaray maçında Buğrahan Tuncerden olay hareket Sosyal medyadan özür diledi

YORUM YAZ