MENÜ

Kadınlar EuroLeague'de Fenerbahçe ve Çukurova, Türk finali için sahaya çıkıyorlar

Kadınlar EuroLeague Final Four'da temsilcilerimiz Fenerbahçe Alagöz Holding ve Çukurova Mersin Yenişehir Belediyesi, bugün yarı finaldeki rakiplerini mağlup ederek finale yükselmeyi hedefliyorlar.

Kadınlar EuroLeague'de Fenerbahçe ve Çukurova, Türk finali için sahaya çıkıyorlar

Kadınlar EuroLeague'de bugün Final Four heyecanı başlıyor. Türkiye'nin tarihte ikinci kez 2 takımla yer aldığı organizasyonda Fenerbahçe ve Çukurova finale kalmak için mücadele edecek. Prag'da düzenlenen Final Four'da Fenerbahçe Alagöz Holding, İtalyan ekibi Beretta Famila Schio; Çukurova Mersin Yenişehir Belediyesi de ev sahibi ZVVZ USK Prag'la karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Çukurova tarihinde ilk kez, Sarı-Lacivertliler 9. kez Final Four'da mücadele ediyor. Geçen yıl da şampiyonluğun kapısından dönen Kanarya ilk kez kupaya ulaşmak adına sahne alacak. İddialı bir kadroya sahip Çukurova da favoriler arasında.

Voleybolun büyük kupası CEV Şampiyonlar Ligi'nde Türk finali yaşanacağı kesinleşti. FIBA Kadınlar EuroLeague'de de bu başarıya ulaşılırsa kadın takım sporlarında iki büyük kupa aynı yıl ülkemize gelecek.

YORUM YAZ