MENÜ

Kaan Sarıaslan, Manisa Büyükşehir Belediyespor'da

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, 2023-2024 sezonu çalışmalarında guard mevkiinde oynayan Kaan Sarıaslan’ı kadrosuna kattı.

Kaan Sarıaslan, Manisa Büyükşehir Belediyespor'da

Türkiye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Manisa BBSK, TED Ankara Kolejliler altyapısından yetişen, profesyonel kariyeri boyunca Mamak Belediyesi, Bursaspor, Ankara DSİ, Büyükçekmece Basketbol, Konyaspor ve TED Ankara Kolejliler forması giyen ve geçtiğimiz sezon TBL’de 14.2 sayı, 3.3 ribaund ve 4.1 asist ortalamaları yakalayan Kaan Sarıaslan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"2023-2024 sezonu çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübümüz, 26 yaşındaki guard Kaan Sarıaslan’ı kadrosuna kattı.

Kulübümüz, TED Ankara Kolejliler altyapısından yetişen, profesyonel kariyeri boyunca Mamak Belediyesi, Bursaspor, Ankara DSİ, Büyükçekmece Basketbol, Konyaspor ve TED Ankara Kolejliler forması giyen, geride bıraktığımız sezon TBL’de 14.2 sayı, 3.3 ribaund ve 4.1 asist ortalamaları yakalayan Kaan Sarıaslan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

İmzanın her iki taraf için hayırlı olmasını temenni ediyor Kaan Sarıaslan’a yeşil-beyazlı formamız altında başarılı sezonlar diliyoruz."

YORUM YAZ