MENÜ

Joel Embiid, Amerika Birleşik Devletleri Milli Takımı'nı seçti

Philadelphia 76ers'ın Kamerun doğumlu olan ve Fransız vatandaşlığı da bulunan süperstarı Joel Embiid, milli takım tercihini Amerika Birleşik Devletleri'nden kullandı.

Joel Embiid, Amerika Birleşik Devletleri Milli Takımı'nı seçti

Milli takım tercihi merak edilen Philadelphia 76ers'ın süperstarı Joel Embiid, seçimini yaptı. ESPN'in kaynaklardan edindiği bilgiye göre Embiid, Amerika Birleşik Devletleri Milli Takımı'nı seçti. Bu gelişmenin sonrasında Philadelphia 76ers da yaptığı paylaşımla haberi doğruladı. 

Haberin Devamı

Kamerun doğumlu olan ve vatandaşlığı bulunan Fransa'nın formasını giymesi beklenen Joel Embiid, bir başka vatandaşlığının bulunduğu ülke Amerika Birleşik Devletleri'ni seçti. Pazartesi günü üç seçenek arasında kaldığını belirten Embiid'in Team USA'in direktörü Grant Hill'e milli takım kararı hakkında bildi verdiği ifade edildi.

Bu yaz Manila'da FIBA Dünya Kupası'na madalyasız veda eden Amerika Birleşik Devletleri, önümüzdeki yaz Stephen Curry, LeBron James gibi isimlerin katılımlarıyla Paris Olimpiyatları'nda mücadele etmeye hazırlanırken Joel Embiid'in de bu isimlerle birlikte kadroda yer alması bekleniyor.

 

Joel Embiid, Amerika Birleşik Devletleri Milli Takımını seçti

YORUM YAZ