MENÜ

Itoudis, Anadolu Efes'e kaybetmiyor

CSKA Moskova'nın koçu Dimitris Itoudis, başantrenör olarak yönettiği takımlarla temsilcimiz Anadolu Efes'e kaybetmedi.

Itoudis, Anadolu Efes'e kaybetmiyor

THY EuroLeague'de temsilcimiz Anadolu Efes, sezonun ilk galibiyeti adına CSKA Moskova ile karşılaşmaya hazırlanıyor.

CSKA Moskova'nın başındaki isim Dimitris Itoudis, başantrenör olarak görev yaptığı dönemde Anadolu Efes'e henüz kaybetmedi.

2013-14 sezonunda Banvit'te görev yapan Itoudis, ligde Anadolu Efes ile iki kere karşılaşmış ve ikisinde de takımıyla galibiyete ulaşmıştı. 2013-14 sezonunda ligdeki ilk karşılaşmada Banvit, Anadolu Efes'i deplasmanda 76-70, ikinci maçta iç sahada da 73-72 mağlup etmişti. Banvit, o sezonu zaten toplamda iki mağlubiyet ile kapatmıştı.

2013-14 sezonu öncesi hazırlık maçında da Banvit, Anadolu Efes'i 82-58 gibi farklı bir skorla mağlup etmişti.

2014'ün yaz aylarında CSKA Moskova ile anlaşan Itoudis, Top 16'da Anadolu Efes ile bu kez Rus takımının başındayken karşı karşıya geldi. İlk maçta Itoudis'in takımı deplasmanda Anadolu Efes'i 78-69, ikinci maçta da iç sahada 88-83 mağlup etti.

2015-16 sezonu öncesi hazırlık maçında Itoudis yönetimindeki CSKA Moskova, Anadolu Efes'i yine 76-72 ile mağlup etmeyi başardı.

EuroLeague'de geçtiğimiz sezon normal sezonun üçüncü haftasında iki takım karşı karşıya geldi ve deplasman ekibi Itoudis yönetimindeki CSKA Moskova, rakibi Anadolu Efes'i 87-93 mağlup etti. Normal sezonda ikinci maçta da Rus ekibi, iç sahada temsilcimizi 80-77 ile geçti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ