MENÜ

Houston Rockets'ta Alperen Şengün'ün sakatlık durumu belli oldu! Alperen'den açıklama geldi

Geçtiğimiz gece Houston Rockets'ın Sacramento Kings'i deplasmanda 112-104 mağlup ettiği maçta endişe verici bir sakatlık geçiren ve sahayı tekerlekli sandalye ile terk eden milli yıldızımız Alperen Şengün'ün sakatlık durumuna ilişkin ilk detaylar belli oldu. Alperen Şengün sakatlığıyla ilgili resmi açıklama yaptı.

Houston Rockets'ta Alperen Şengün'ün sakatlık durumu belli oldu! Alperen'den açıklama geldi

NBA'de çok iyi bir sezon geçiren Alperen Şengün, Sacramento deplasmanında endişe yaratan bir sakatlık ile karşı karşıya kaldı. Milli yıldızımız, takımının 112-104 kazandığı maçta bitime 39 saniye kala sakatlanarak oyuna devam edememişti.

Haberin Devamı

TEKERLEKLİ SANDALYE İLE KENARA GELMİŞTİ

Alperen Şengün'ün Sacramento deplasmanında yaşadığı sakatlık, son derece endişe verici duruyordu. Ayak bileği ve dizine darbe alan milli yıldız, sahayı tekerlekli sandalye ile terk edebilmişti. Alperen'in sakatlığı takım arkadaşları ve kenar yönetimi de fazlasıyla etkilemişti.

Houston Rocketsta Alperen Şengünün sakatlık durumu belli oldu Alperenden açıklama geldi

SAKATLIĞA İLİŞKİN İLK DETAYLAR BELLİ OLDU

ESPN'den Adrian Wojnarowski, Alperen Şengün'ün yaşadığı sakatlığa ilişkin ilk detayları paylaştı. Öncelikle milli yıldızın sağ bacağın alt kısmındaki ciddi bir sakatlıktan kurtulduğu belirtildi. Bu sezon NBA'de kaydettiği yükseliş ile dikkat çeken Alperen'in ayak bileğinde ciddi bir burkulma ve dizinde bir kemik zedelenmesi olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

ALPEREN'DEN SAKATLIK AÇIKLAMASI

NBA'de geçtiğimiz gün Houston Rockets'ın, deplasmanda Sacramento Kings'i 112-104 mağlup ettiği karşılaşmada sakatlanan ve parkeyi tekerlekli sandalyeyle terk eden milli basketbolcu Alperen Şengün, son durumuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yayımladı. Dizinde herhangi bir problem olmadığını dile getiren Alperen, bilek burkulması nedeniyle kısa bir tedavi sürecinden geçeceğini söyledi.

21 yaşındaki basketbolcu, açıklamasında, "Allah'a çok şükür dizimde herhangi bir problem yok. Bileğim burkulduğu için kısa bir tedavi sürecim olacak. Desteğinizi hissetmek bana güç verdi. En kısa zamanda eskisinden daha güçlü dönmek için çalışmalara başlayacağım. Herkese çok teşekkürler" ifadelerine yer verdi.

 

Houston Rocketsta Alperen Şengünün sakatlık durumu belli oldu Alperenden açıklama geldi

 

 

YORUM YAZ