MENÜ

Hataysporlu yıldızlar, Çukurova Basket'te! Müthiş misafirperverlik...

Hatayspor, Mersin’de etkisini gösteren olumsuz hava koşulları nedeniyle Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, Çukurova Basketbol tesislerinde gerçekleştirdi.

Hataysporlu yıldızlar, Çukurova Basket'te! Müthiş misafirperverlik...

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, Mersin’de etkisini gösteren olumsuz hava koşulları nedeniyle Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, Çukurova Basketbol tesislerinde gerçekleştirdi. Aktivasyon çalışmasını tamamladıktan sonra düzenlenen basketbol turnuvasında keyifli anlar yaşayan Hataysporlu futbolcular, ardından, yine Çukurova Basketbol Kulübü tesislerinde akşam yemeğinde bir araya geldi ve günü moralli bir şekilde tamamladı. 

Haberin Devamı

Hataysporlu yıldızlar, Çukurova Baskette Müthiş misafirperverlik...

Hatayspor Kulübü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ‘Tesislerini bizlere açan Çukurova Basketbol Kulübü ve Başkanı Serdar Çevirgen’e teşekkür ederiz’ ifadelerini kullandı.

Çukurova Basketbol Kulübü Başkanı Serdar Çevirgen, Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nın, İskenderun’da konaklama ve antrenman sahası konusunda yaşadığı sıkıntılar sonrasında devreye girmişti. Başkan Çevirgen’in çabaları sonrası, valilik ve belediyelerin de devreye girmesiyle Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Mersin’de ikamet etmeye, sadece maçlarını oynamak için Hatay’a gitmeye başladı.

Hataysporlu yıldızlar, Çukurova Baskette Müthiş misafirperverlik...

YORUM YAZ