MENÜ

Hakan Demir: Mücadeleye devam, daha çok zaman var

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde üst üste 5'inci galibiyetini Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket karşısında alan Manisa Büyükşehir Belediyespor'da başantrenör Hakan Demir, "Daha hiçbir şey bitmedi. Mücadeleye devam, daha çok zaman var. Elimizden gelenin en iyisini yaparak ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız" dedi.

Hakan Demir: Mücadeleye devam, daha çok zaman var

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'ndeki ilk yılında aylarda düşme hattında yer aldıktan sonra başantrenörlük görevine Hakan Demir'in gelmesiyle çıkışa geçen Manisa Büyükşehir Belediyespor, evinde üst üste 5'inci galibiyetini sezonun flaş takımı Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket'i 90-75 yenerek aldı. Demir yönetiminde son 8 maçı 6 galibiyetle geçen Manisa ekibi, 22 haftada 9 galibiyete ulaşıp alt sıralardan iyice uzaklaştı.

Haberin Devamı

Takımın iyi performansına rağmen ligin henüz bitmediğini söyleyen Hakan Demir, "Denizli bu sezonun sürpriz takımı. İyi oynuyorlar, iyi kadroları var. Onlar da sonuna kadar direndiler. Belki fark 15 sayıyla bitti ama son 2 dakikada koptu. Değişik kadrolarla sahada yer aldık ama bütün oyunculardan katkı aldık. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Takımımı tebrik ediyorum. Hem iyi çalışıyorlar hem de maça konsantre oluyorlar. Düştükleri yerde de biz onlara yardımcı oluyoruz. Hak ederek kazandık. Daha hiçbir şey bitmedi. Mücadeleye devam, daha çok zaman var. Elimizden gelenin en iyisini yaparak ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız" dedi.

YORUM YAZ