Galatasaray, Somalılar'ı ağırladı

301 madencinin yaşamını yitirdiği Soma'da çalışan maden işçileri ve yakınları, Galatasaray Kulübü'nün misafiri oldu. Kafile önce Florya Metin Oktay Tesisleri ve Türk Telekom Arena'yı gezdi ardından Abdi İpekçi'deki basketbol maçını izledi.

Galatasaray, Somalılar'ı ağırladı

Maden faciası sonrası, Soma’ya yardım elini uzatan Galatasaray Kulübü’nün desteği sürüyor. Sarı-Kırmızılılar son olarak da, Soma Galatasaray Taraftarları Derneği üyeleri ile Soma’da çalışan maden işçileri ve yakınlarını misafir etti. Dün sabah saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gelen kafile, önce kahvaltıda buluştu ardından efsane futbolcu
Metin Oktay heykelinin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Turun devamı Türk Telekom Arena’da devam etti. Burayı da gezen Somalı Galatasaraylılar, ‘Somalı Galatasaraylılar Derneği’ ve ‘Savaştepe Madenciler Derneği (Bir avuç kömür için can verenlere)’ pankartları açarak medya merkezi ile sahada toplu fotoğraf çektirdi. Soma’dan gelen misafirlerin turu bununla da bitmedi. Kafile ayırca, Arena ziyaretinin ardından Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan basketbol final serisinde Galatasaray Liv Hospital- Fenerbahçe Ülker arasındaki 3. maçı da tribünden izleme fırsatı buldu.


Haberin Devamı
YORUM YAZ