MENÜ

Galatasaray, Fenerbahçe'nin yıldızını kaptı! Anlaşma tamam

Galatasaray Nef, Fenerbahçe Beko forması giyen tecrübeli guard İsmet Akpınar'ı kadrosuna kattı.

Galatasaray, Fenerbahçe'nin yıldızını kaptı! Anlaşma tamam

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarına başlayan Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Fenerbahçe Beko'nun tecrübeli guardı İsmet AKpınar'ı kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

YENİ KOÇLA YOLA DEVAM KARARI

Sarı Kırmızılı ekip sezona Yunan koç Andreas Pistoilis ile başlamış ve beklentileri karşılayamamıştı. Ardından değişikliğe gitmeye karar veren Galatasaray, Zvezdan Mitrovic ile yola devam etmek kararı aldı. Bu kararın ardından yükselişe geçen Galatasaray Nef, play-off'lara kalma başarısı gösterdi. Ancak Sarı Kırmızılı ekip normal sezonu ligde lider bitiren Türk Telekom'a diş geçiremedi ve seriden elenerek sezonu tamamladı.

Bu sezona daha iddialı bir kadro kurmak isteyen Sarı Kırmızılı ekibin kurmayları sürpriz bir ismi gündemine aldı. Fenerbahçe Beko'da yeterli forma şansı bulamayan İsmet Akpınar'a teklif götürmüştü.

KARARINI VERDİ VE 'EVET' DEDİ

Fenerbahçe'de yerli rotasyonunda kendisine rol bulmakta zorlanan ve daha fazla parkede kalmak isteyen 28 yaşındaki basketbolcu, Luca D'Alessandro'nun haberine göre, kararını verdi ve Sarı Kırmızılı ekibin teklifine evet dedi.

Haberin Devamı

Resmi açıklamanın kısa bir süre içinde yapılması bekleniyor.

Galatasaray, Fenerbahçenin yıldızını kaptı Anlaşma tamam

YORUM YAZ