Fenerbahçeli yönetici Sertaç Komsuoğlu'nun paylaşımı! Ergin Ataman'ın ismini anmadan eleştirdi

Final Four öncesi Fenerbahçe Beko ve Panathinaikos'un kaldığı otelin önünde Ergin Ataman ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında gerilim yaşanmıştı. Fenerbahçeli yönetici Sertaç Komsuoğlu'ndan konuyla ilgili oldukça sert bir açıklama geldi. Ayrıca Komsuoğlu açıklamalarının ardından bir de sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu ve oldukça sert sözlerle Ataman'a yüklendi.

Fenerbahçeli yönetici Sertaç Komsuoğlu'nun paylaşımı! Ergin Ataman'ın ismini anmadan eleştirdi

Panathinaikos ile Fenerbahçe Beko arasında oynanacak Turkish Airlines EuroLeague Final Four yarı final maçından önce Yunan temsilcisinin başantrenörü Ergin Ataman ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında büyük gerginlik yaşanmıştı.

Haberin Devamı

SİNİRLER GERİLDİ

Almanya'da Ergin Ataman, takımının kalacağı otele girişi sırasında sarı-lacivertli taraftarların tezahüratlarına sinirlendi. Ataman taraftarların olduğu tarafa tepki gösterdi. İki taraf arasında küfürler havada uçuştu.

Başarılı koç, Final Four öncesi düzenlenen basın toplantısında konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçeli yönetici Sertaç Komsuoğlunun paylaşımı Ergin Atamanın ismini anmadan eleştirdi

'FENERBAHÇE CAMİASINI TEMSİL ETMİYORLAR'

Ataman konuyla ilgili, "Dün yaşananlarda beni destekleyen herkese teşekkür eederim. Bu basın toplantısında, küçük insanların yaşattığı şeyler hakkında konuşmak istemiyorum. Bu kişiler, Fenerbahçe camiasını temsil etmiyor, 10-15 kişilik provokatör bir gruptu. Fenerbahçe'ye ve taraftarlarına çok büyük bir saygım var" dedi.

'KİM KÜFÜR ETTİĞİ BELLİ'

Haberin Devamı

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, Ergin Ataman ve Fenerbahçe Beko taraftarları arasında Berlin'de yaşanan olaylar hakkında konuştu.

Komusoğlu açıklamalarında, "Görüntülerde de belli, Fenerbahçe taraftarları küfür etmemiştir ve küfür eden kişi bellidir. Maalesef küfür eden kişinin bağırmaları ses getirmiştir. Gerekli her türlü önlemi alıyoruz." ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI! 'HERKES TARAFINDAN BİLİNEN UCUZ TAKTİKLERİ...'

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, Panathinaikos ile karşılaşacakları Final Four maçı öncesi Ergin Ataman ile ilgili sosyal medyada çok konuşulan bir açıklamada bulundu.

Sertaç Komsuoğlu, "O'nunla ilgili..." başlıklı yazısında, "Sosyal medyada ortaya çıkan görüntülerde O'nun provokasyonları, kullandığı sözler, kadın ve çocuklara karşı yakışıksız yaklaşımları açıkça görülmektedir. O, herkes tarafından bilinen, ucuz taktikleri ile suni krizler yaratarak ortamı germektedir." dedi.

Fenerbahçeli yönetici Sertaç Komsuoğlunun paylaşımı Ergin Atamanın ismini anmadan eleştirdi

Taraftarlara maç boyunca sadece Fenerbahçe Beko'ya odaklanılmasını isteyen Sertaç Komsuoğlu şu cümlelerle açıklamalarını noktaladı:

"O'nun amacı, salonda yerini alacak olan taraftarlarımızın, tüm enerjisini kendi üzerinde yoğunlaştırarak, oyuncularımızın konsantrasyonunu bozup kendi oyuncularının rahatlamasını sağlamaktır. Büyük taraftarımızın, bu oyunu bozarak O'nun nafile çabalarını ve ucuz taktiğini boşa çıkartacağından şüphemiz yoktur. Lütfen Pana maçında sadece parkeye ve takımımıza odaklanalım, suni krizlerden karlı çıkmaya çalışanlara prim vermeyelim... Biz O'nunla uğraşmadığımız her dakika, O krize girecektir... Bu maçta oyuncularımıza desteğiniz hiç olmadığı kadar önemli. Hep birlikte sadece maça konsantre olup, tarihi bir güne imza atalım!"

Haberin Devamı

Fenerbahçeli yönetici Sertaç Komsuoğlunun paylaşımı Ergin Atamanın ismini anmadan eleştirdi

YORUM YAZ