MENÜ

"Fenerbahçe hakkında tek kelime etmedim!" Ergin Ataman iddialara çıldırdı...

THY Euroleague'de Real Madrid ile karşılaşan Panathinaikos'ta başantrenör Ergin Ataman Fenerbahçe iddiaları hakkında sert açıklamalarda bulundu.

"Fenerbahçe hakkında tek kelime etmedim!" Ergin Ataman iddialara çıldırdı...

EuroLeague 13. hafta maçında oynanan Real Madrid karşılaşması sonrasında mikrofon başına geçen Ergin Ataman kendisi hakkında yapılan iddialara sert çıktı.

Haberin Devamı

YUNAN MEDYASINDAN FENERBAHÇE İDDİASI

Yunan medya kuruluşu Mega TV, bu görüşmede Erdoğan'ın Ataman'a, "Neden Anadolu Efes'ten ayrılıp Panathinaikos'a gittin?" diye sorduğunu ve Ataman'ın cevaben, "Panathinaikos yeniden Fenerbahçe'yi yenebilsin diye buraya geldim (gülerek)" dediğini iddia etti.

Fenerbahçe hakkında tek kelime etmedim Ergin Ataman iddialara çıldırdı...

ATAMAN ÇILDIRDI: TAMAMEN SAÇMALIK

Basın toplantısında bu iddialara değinen Panathinaikos başantrenörü Ergin Ataman, iddiaların asılsız olduğunu ve bu iddiaları ortaya atan medya kuruluşunu mahkemeye vereceğini söyledi. 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Yunan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'i elçilikte ziyaret ettim. Yarım saat kadar konuştuk. Bazı Yunan medyası, bazı sizin arkadaşlarınız dediler. Saçmalık! Saçma haber! Bana neden Panathinaikos'a geldiğim sorulmuş. Ben de ona 'Panathinaikos yeniden Fenerbahçe'yi yenebilsin diye buraya geldim' demişim. Tamamen zırvalık. Tamam mı? Biz sadece Türk - Yunan dostluğu, spor kültürü hakkında konuştuk.

Haberin Devamı

ARABİSTAN YOLCUSU! GALATASARAY'A PİYANGO

FENERBAHÇE HAKKINDA TEK KELİME ETMEDİM

Fenerbahçe hakkında tek kelime etmedim. Bu çok açık. Bu haberi hangi. gazete ya da dergi yazdıysa onları mahkemeye vereceğim. Bu tamamen saçmalık.

Fenerbahçe hakkında tek kelime etmedim Ergin Ataman iddialara çıldırdı...

YORUM YAZ