MENÜ

Fenerbahçe Beko'nun transferine yorum: Harika hamle

Yam Madar'ın ardından Milli Basketbolcu Sertaç Şanlı'yı da kadrosuna katan Fenerbahçe Beko'nun üst üste yapılan bu açıklamalar heyecan oluşturdu. Yazarımız Gökhan German da köşesinde Sertaç Şanlı transferini değerlendirdi.

Fenerbahçe Beko'nun transferine yorum: Harika hamle

Uzun süredir sessiz bir transfer politikası izleyen Fenerbahçe Beko iki günde iki transfer birden açıklayarak taraftarlarını heyecanlandırdı. Yam Madar'ın ardından Sertaç Şanlı transferi de büyük yankı uyandırdı.

Haberin Devamı

SERTAÇ ŞANLI AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, son olarak Barcelona forması giyen Sertaç Şanlı (2.12, 1991) ile iki yıllık anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Fenerbahçe Bekonun transferine yorum: Harika hamle

Milli oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı açIklamada şu ifadeleri kullandı:

"Şampiyonluklar yaşamak hedefiyle yeri her zaman zirve olan Fenerbahçe Beko forması giyecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bana gösterilen ilgiye teşekkür ediyor, taraftarlarımızla buluşmanın heyecanını yaşıyorum. Yakında görüşmek üzere"

GÖKHAN GERMAN: HARİKA HAMLE

Yazarımız Gökhan German da köşesinde Sertaç Şanlı transferini değerlendirdi.

Gökhan German'nın 'Harika hamle!' başlıklı yazısı şu şekilde:

Fenerbahçe Beko, Yam Madar’dan sonra Sertaç Şanlı’yı kadrosuna dahil etti. Sertaç’ın Türk rotasyonunda oynamasının yanı sıra Fenerbahçe’nin geçen yıl çember altında yaşadığı bazı sorunları giderecek bir hamle olarak duruyor. Özellikle de savunmada. Motley hoplayan, zıplayan bir uzun ama Euroleague seviyesinde savunmada nerede nasıl duracağı konusunda sıkıntılar yaşayan bir isimdi. Efes’le Euroleague şampiyonluğu yaşayan, ardından Barcelona’da iki sezon geçiren ve Jasikevicius’un da vazgeçilmezleri arasında yer alan Sertaç, Tavarez gibi bir yıldızın arkasında durabilen, ortayı kapatabilen tecrübeli bir pivot. Ayrıca dış şutu olduğu için, 5 numarada oynadığı zamanlar diğerlerine geniş alanlar bulma şansı sağlıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Bekonun transferine yorum: Harika hamle

Mutlaka takviye olacaktır

Sertaç, Fenerbahçe’nin uzun rotasyonu için yaptığı harika bir hamle oldu. Bir gün önce transfer edilen Yam Madar da Euroleague’in ‘Yükselen yıldızı’ seçilmişti. Hem hücum hem de savunmada çok agresif, saldırgan, güçlü ve basketbol aklı olan bir oyun kurucu. Ama istikrarlı şutu yok. Nick Calathes’ten sonra Madar tercihi anladığım kadarıyla bu pozisyona bir başka ismin daha düşünüldüğünü gösteriyor. Yoksa iki vasat şutu olan oyun kurucu ile sezon bitmez. Mutlaka buraya bir takviye olacaktır.

SÜPER LİG'DE DENGELERİ DEĞİŞTİRECEK HAMLE

Fenerbahçe Bekonun transferine yorum: Harika hamle

YORUM YAZ