MENÜ

Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızı Nemanja Bjelica'ya ölüm tehdidi! Ülkesinde şok yaşadı

Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızı Nemanja Bjelica, ülkesinde adeta bir şok yaşadı. Bjelica, Kızılyıldız’ın eski futbolcusu Nikola Petkovic tarafından saldırı girişimine uğradı. Sırp oyuncu çocuklarının önünde öldürülmekle tehdit edildi. İşte detaylar...

Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızı Nemanja Bjelica'ya ölüm tehdidi! Ülkesinde şok yaşadı

2013 ve 2015 arası Fenerbahçe forması giydikten sonra NBA’e giden ve 2021-22 sezonunda Golden State Warriors ile NBA şampiyonluğu yaşayan Bjelica, 2022 yazında tekrar Fenerbahçe’ye geri dönmüş fakat sakatlıkları sebebiyle çok fazla forma giyemeden Kızılyıldız’a transfer olmuştu.

Haberin Devamı

Sırp basketbolcu ülkesi Sırbistan'da adeta bir şok yaşadı. Eski futbolcu Nikola Petkovic, Nemanja Bjelica’yı makasla öldürmekle tehdit etti.

ÜLKESİNDE ŞOK YAŞADI

Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızı Nemanja Bjelica çocuklarının önünde öldürülmekle tehdit edildi.

Nemanja Bjelica çocuklarıyla birlikte Belgrad’da bir oyun alanındayken Petkovic, Sırp oyuncunun yanına gitti. Petkovic, Bjelica’ya tehdit ve hakaretlerde bulundu. İddialara göre Petkovic elindeki makasla Bjelica’yı otoparka gelmesi için çağırdı ve öldürmekle tehdit etti.

Fenerbahçe Bekonun eski yıldızı Nemanja Bjelicaya ölüm tehdidi Ülkesinde şok yaşadı

PETKOVIC TUTUKLANDI

Alınan bilgilere göre birçok görgü tanığı olayı doğrularken Nemanja Bjelica’nın durumunun iyi olduğu da ifade edildi. Kızılyıldız ve Alman ekibi Eintracht Frankfurt gibi diğer Avrupa kulüplerinde forma giyen Nikola Petkovic olayın ardından tutuklandı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DEN AYRILMIŞTI

Bjelica, 2022 yazında tekrar Fenerbahçe’ye geri dönmüş fakat sakatlıkları sebebiyle çok fazla forma giyemeden Kızılyıldız’a transfer olmuştu.

Sakatlık sorunlarıyla Sırbistan’da da mücadele eden 35 yaşındaki oyuncu, Kızılyıldız’da sahaya çıkamadan sözleşmesine son verilmişti.

Fenerbahçe Bekonun eski yıldızı Nemanja Bjelicaya ölüm tehdidi Ülkesinde şok yaşadı

ANTALYASPOR DÜĞMEYE BASTI!

YORUM YAZ