MENÜ

Fenerbahçe Beko'da Tarık Biberovic şoku! Kariyer rekorunu kırmıştı...

Fenerbahçe Beko'nun Maccabi Tel Aviv ile oynadığı mücadelede sayı alanında kariyer rekorunu kıran Tarık Biberovic'in kafa travması geçirdiğini açıklandı.

Fenerbahçe Beko'da Tarık Biberovic şoku! Kariyer rekorunu kırmıştı...

Fenerbahçe Beko'ya Tarık Biberovic'ten kötü haber geldi. Genç oyuncunun Maccabi Tel Aviv maçında kafa travması geçirdiği açıklandı.

Haberin Devamı

KARİYER REKORU KIRMIŞTI

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague'in 9. haftasında Belgrad'da deplasman ekibi konumunda olduğu mücadelede Maccabi Tel Aviv'e 78-73 mağlup olmuştu. Bu karşılaşmada 18 sayıyla en skorer isim olan Tarık Biberovic, EuroLeague'deki kariyer sayı rekorunu kırmayı başarmıştı.

Fenerbahçe Bekoda Tarık Biberovic şoku Kariyer rekorunu kırmıştı...

KAFA TRAVMASI GEÇİRDİ

Fenerbahçe Beko, Maccabi Tel Aviv karşısında Tarık Biberovic'in kafa travması geçirdiğini açıkladı. Oyuncu için travma protokolü başlatıldığı ve bu süre zarfında forma giyemeyeceği duyuruldu.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Oyuncumuz Tarık Biberovic, 16 Kasım Perşembe günü (dün) oynanan Maccabi Playtika maçında kafa travması geçirmiştir. Yapılan kontrollerin ardından sporcumuzun travma protokolü başlatılmıştır. Oyuncumuz bu süre zarfında forma giyemeyecektir. Tarık Biberovic’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede takıma katılmasını temenni ediyoruz.

 

Fenerbahçe Bekoda Tarık Biberovic şoku Kariyer rekorunu kırmıştı...

YORUM YAZ