MENÜ

Fenerbahçe Beko'da Sarunas Jasikevicius'tan ilk açıklamalar: Önümüzdeki dönem için sabırsızlanıyorum

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko'da Dimitris Itoudis'in yerine göreve getirilen Sarunas Jasikevicius; ilk açıklamalarını yaparken, "Fenerbahçe'ye maçlar ve umarım ki büyük başarılar kazanması adına yardım etmek için buradayız. Önümüzdeki dönem için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Beko'da Sarunas Jasikevicius'tan ilk açıklamalar: Önümüzdeki dönem için sabırsızlanıyorum

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko'da Dimitris Itoudis sonrası Sarunas Jasikevicius dönemi resmen başladı. Sarı-Lacivertliler, eski oyuncusu olan Litvanyalı koç ile 2025-26 sezonu sonuna kadar anlaşma sağlandığını açıkladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Bekoda Sarunas Jasikeviciustan ilk açıklamalar: Önümüzdeki dönem için sabırsızlanıyorum

İSTANBUL'A GELDİ

Fenerbahçe Beko'nun yeni başantrenörü Sarunas Jasikevicius, bugün özel uçakla İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'na gelen Litvanyalı antrenörü, şube yetkilileri karşıladı.

İLK ANTRENMAN ÖNCESİ KONUŞTU

Turkish Airlines EuroLeague'in 14. haftasında oynayacağı Monaco maçına hazırlanan Fenerbahçe Beko'nun yeni başantrenörü Sarunas Jasikevicius, takımla çıkacağı ilk antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.

Anlaşma sürecine değinen ve burada olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Sarunas Jasikevicius, “Transfer sürecimde her şey çok yoğun ve hızlı bir şekilde oldu. Elbette yaşanan durum kolay değil ama günün sonunda biz işimizi yapmak, Fenerbahçe’ye maçlar ve umarım ki büyük başarılar kazanması adına yardım etmek için buradayız. Ben kesinlikle burada olduğum için çok heyecanlıyım. Burada çok benim için çok fazla tanıdık yüz ve mekân var. Çok kolay bir durum olmadığının farkındayım, bu nedenle de herkesin desteğine ihtiyacımız olacak. Ancak yavaş yavaş bazı yeni fikirleri hayata geçirmeye çalışacağız. Bu fırsat için minnettarım ve önümüzdeki dönem için sabırsızlanıyorum" dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Bekoda Sarunas Jasikeviciustan ilk açıklamalar: Önümüzdeki dönem için sabırsızlanıyorum

Fenerbahçe'de geçirdiği oyunculuk dönemine de değinerek taraftar hakkında konuşan Jasikevicius, şu ifadeleri kullandı:

Her ne kadar uzun yıllardır antrenörlük yapmış olsam da burada oyuncu olarak geçirdiğim günler çok da uzak bir tarihmiş gibi gelmiyor. Bu çok çılgınca ve aslında harika. Fenerbahçe’nin ne anlama geldiğini bilmek, bu kulübün arkasında ne kadar taraftarı olduğunu ve onların bize ne kadar büyük destek sağladığını hissederek sahaya çıkmak müthiş bir şey. Bu, çok heyecan verici.

Oynayacakları Monaco maçı hakkındaki görüşlerini de paylaşan Sarunas Jasikevicius, "Monaco maçına gelecek olursak; herkesin onların kalitesinin farkında olduğunu düşünüyorum. Son olarak Final Four’da yer almış, koçları ve oyuncu gruplarıyla devamlılığı olan bir proje takımı. Sadece parkeye çıkmalı, elimizden gelenin en iyisini yapmalı ve kazanmaya çalışmalıyız. Elbette içinde bulunduğumuz durumda her şey gerçekten çok hızlı oldu. Oyuncularımızı, sahip oldukları oyun düzeninin üzerine çok ufak dokunuşlarla ve bilgilerle bu maça hazırlamaya çalışacak, karşılaşmayı kazanmak için mücadele edeceğiz" dedi.

 

Fenerbahçe Bekoda Sarunas Jasikeviciustan ilk açıklamalar: Önümüzdeki dönem için sabırsızlanıyorum

YORUM YAZ