MENÜ

Fenerbahçe Beko'da Itoudis iddialı! 'Şimdi sıra bizde'

Fenerbahçe Beko, yeni sezon öncesi Ülker Spor Salonu’nda medya günü düzenledi. Coach Itoudis, “Artık konuşmaktan çok bir şeyler yapmamız gerekiyor. Arkamızda müthiş bir taraftar, yönetim ve başkan var. Şimdi artık bizim bir şeyleri geri verme zamanımız” dedi. Genel menajer Derya Yannier ise kadro planlaması hakkında konuştu.

Fenerbahçe Beko'da Itoudis iddialı! 'Şimdi sıra bizde'

Basketolda lig ve Euroleague heyecanının başlamasına kısa bir süre kala, Fenerbahçe Beko medya günü düzenledi. Organizasyona katılan coach Dimitris Itoudis, genel menajer Derya Yannier ve takım kaptanı Melih Mahmutoğlu açıklamalarda bulundu. Itoudis, “Benim ve ekibimin arkasında müthiş bir taraftar grubu ve yönetim var. Çok büyük bir başkanımız var. Artık bir şeyleri geri vermenin sırası bizde. Fenerbahçe Ailesi’nin bir parçası olduğumu söyleyebilirim. Sokakta çok fazla insanla karşılaşıyoruz. Dil bariyeri olsa da bir şekilde anlaşıyoruz” ifadelerini kullandı. Yunan çalıştırıcı, Milli Takım’a gitmediği için TBF’nin Scottie Wilbekin’e ceza vermesiyle ilgili olarak, “Scottie, federasyon ile iletişime geçti. Bilgileri vardı. 2 tane bilinen sakatlığı vardı. Ligde 3. sakatlığını da yaşadı ve oynamaya devam etti. Oyuncular farklı sebeplerden dolayı cezalandırılmamalı” dedi.

Haberin Devamı

‘Sertaç’a önemli rol vereceğiz’

Itoudis, yapılan transferlerle ilgili olarak ise şunları söyledi: “4 yeni gelen oyuncu, takım için burada. Sertaç Şanlı inanılmaz bir Euroleague tecrübesine sahip. Ona önemli bir rol vereceğiz. Papagiannis, ortam değişikliği istedi. O da iyi bir takım oyuncusu. Bize farklı bir boyut katacaktır. Sestina takım oyuncusu ve farklı pozisyonlarda oynayabiliyor. Madar, çok büyük bir antrenörün (Obradovic) oyuncusu olarak geldi. Maalesef Neto’yu sakatlığından dolayı hiç göremedik. Umarım istediğimiz gibi bir oyun oynayabiliriz.”

‘Calathes, kadromuzda’

Genel menajer Derya Yannier, çok istekli olduklarını belirterek, “Her sezon olduğu gibi zamana ihtiyacımız var. Hazırlık dönemini iyi geçirdik. İlk maça kadar eksiklerimizi kapatmaya çalışacağız. Kadromuza, listemizdeki en üst sıradaki isimlerle takviye yapmıştık. O anki planlamada Bjelica ve Calathes yer almıyordu. Nick (Calathes) kontratlı bir oyuncumuzu. Karakterine inandığımız bir oyuncu. Sonra şartlar değişti. Nick kadromuzda bulunuyor. Bjelica ile ise yollarımızı ayırdık” diye konuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Bekoda Itoudis iddialı Şimdi sıra bizde

YORUM YAZ