MENÜ

Fenerbahçe Beko - Manisa Büyükşehir Belediye Spor maç sonucu: 98-82

EuroLeague'de bu hafta oynadığı Valencia maçında rekorlar kıran Fenerbahçe Beko, Süper Lig’de de 20. galibiyetini aldı. Sarı-Lacivertliler, Play-Off’un iddialı ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediye Spor önünde ilk çeyreği geride kapatsa da kalan bölümde üstün bir oyunla maçı 98-82 kazandı, üst üste 12. zaferine ulaştı.

Fenerbahçe Beko - Manisa Büyükşehir Belediye Spor maç sonucu: 98-82

EuroLeague'de çeyrek finale direkt gidecek ilk 6 takım arasında yer alan ve bu hafta Valencia karşısında rekorlar kıran Fenerbahçe Beko, zafer serisini Basketbol Süper Ligi'nde de sürdürdü. Avrupa’da Valencia karşısında bulduğu 24 üçlük isabetiyle EuroLeague tarihinde bir maçta atılan üçlük rekorunun yanı sıra kendi sayı rekorunu da kıran Sarı-Lacivertliler, ligin 23. haftasında, Play-Off’un iddialı ekiplerindan Manisa Büyükşehir Belediye Spor'u konuk etti.

Haberin Devamı

Maçın başında Kanarya top kayıpları yaptığı Manisa karşısında ilk çeyreği 29-21 geri kapattı. Ancak 2. çeyrekten itibaren gerçek kimliğini bulan Sarı- Lacivertliler skoru lehine çevirerek devreyi 47-44 öne kapattı. Üstün oyunun ikinci yarıda sürdüren Kanarya, son bölüme 70-63 galip girdiği maçı 98-82 kazandı.

Fenerbahçe Beko - Manisa Büyükşehir Belediye Spor maç sonucu: 98-82

Bu sonuçla zirve takipçisi Fenerbahçe 23. maçında 20. galibiyetini, 6. sırada yer alan Manisa BŞB. ise 11. yenilgisini aldı.

YORUM YAZ